Life&style

Marijana Batinić na iznenađenje mnogih više neće voditi ‘Ljubav je na selu', a otkrila je i razlog

  • Marijana Batinić nakon 12 sezona angažmana u showu 'Ljubav je na selu' voditeljsku palicu odlučila je predati natjecateljici showa 'Gospodin savršeni’ Aniti Martinović
  • Mnoge je ova promjena iznenadila, a o razlogu je i progovorila Splićanka
  • Osim toga pohvalila je novu  voditeljicu, 37-godišnju Slavonku, te pozvala gledatelje da je podrže u njezinom voditeljskom derbiju

Čak u 12 sezona voditeljica Marijana Batinić pomagala je kandidatima showa ‘Ljubav je na selu’ da pronađu svog idealnog partnera i ostvare ljubavne snove. Dalmatinska opuštenost i šarmantnost Marijanu je profilirala u jedan od zaštitnih znakova popularne RTL-ovog showa, zato je mnoge iznenadila vijest da će 13. sezonu voditi Anita Martinović, 37-godišnja natjecateljica showa 'Gospodin savršeni'. 

Možda vas zanima Marijana Batinić je lani imala samo jednu želju i ona joj se ispunila u 2020. godini Rubrika Stars Stars

‘’Ova lipojka nova je voditeljica Ljubav je na selu. Podržimo je u njenom voditeljskom derbiju…Imala sam priliku škicnuti novu rezonu ijako sam zadovoljna’’, napisala je Marijana na svome profilu. 

Marijana Batinić raznježila je svoje pratitelje emotivnom objavom i fotkama s kćerkicom

Na vijest o novoj voditeljici nadovezala se i Atonija Blaće. 

’Jedva čekam da vidite Anitu u Ljubav je na selu. Marijana Batinić nije baš 'pice of cake' mijenjati te’’, komentirala je Antonija na svom Instagramu. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Mnogi gledatelji uistinu su naviknuli na Splićanku u voditeljskoj ulozi , a što se točno dogodilo i zašto je nećemo gledati u novoj sezoni showa Ljubav je na Selu, otkrila je Slobodnoj Dalmaciji

‘’Emisija se snimala prošlog ljeta, a ja sam tada čekala bebu. Još sam uvijek na porodiljnom. Ali uspjela sam pogledati nekoliko emisija s Anitom kao novom voditeljicom. Jako sam zadovoljna kako se snašla'', kazala je Marijana. 

Marijana Batinić podijelila prvu, preslatku fotografiju kćerkice Roze i uputila nježne riiječi

Popularna Splićanka zbog trudnoće s drugim djetetom, djevojčicom Rozom koju je rodila u rujnu prošle godine, nije vodila ni posljednju sezonu popularnog showa ‘Život na vagi’ koja se snimala ljetos. U ulozi voditeljice tada je zamijenila trenerica Sanja Žuljević. 

U 13. Sezoni 'Ljubav je na selu' Marijanu će tako mijenjati Slavonka koja dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda, no već 22 godine živi u Zagrebu. Diplomirala je na studiju modnog dizajna i neko vrijeme gradila karijeru u modnoj prodaji. Dolazi iz velike obitelji, a  uvjerena je kako se prava ljubav može roditi i pred kamarama. Za svoju prethodnicu ima samo riječi hvale. 

‘’Marijana Batinić je toliko sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog slavonski govor... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku“, rekla je nova voditeljica emisije.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0