Stars

Marijana Batinić je lani imala samo jednu želju i ona joj se ispunila u 2020. godini

  • Voditeljica Marijana Batinić povodom Božića objavila je obiteljsku sliku, točnije sliku ruku supruga te kćerkica
  • Uz fotografiju je otkrila i koju je želju imala prošle godine te da se ista ta ostvarila u ovoj "nenormalnoj" godini
  • Brojni pratitelji su bili oduševljeni slatkom objavom te su joj poželjeli sretne blagdane

Kao i svako godine, i ovog Božića brojni poznati Hrvati oglasili su se na društvenim mrežama. Imali smo tako prilike vidjeti kako su uredili svoje domove, koje su poslastice pripremili, kako su se odjenuli, a neki su nam otkrili i neke svoje običaje i želje. Jedna od njih je i voditeljica Marijana Batinić koja je objavila preslatku fotografiju na kojoj se vide samo ruke njezina supruga Mateja Pašalića, nje te njihovih kćerkica - petogodišnje Ene te tromjesečne Roze.

Marijana je u objavi napisala: "Prošlog Božića imali smo samo jednu želju koja nam se u ovoj nenormalnoj godini i ostvarila. Isto želim i vama... Da vam se do idućih blagdana želje ispune, snovi ostvare, zdravlje posluži i da uživate u toplini svog doma. Susreti i zagrljaji ovih su blagdana možda otpali, ali mostovi koje smo izgradili i ljubav koju odašiljemo nitko nam ne može uzeti. Imajmo to na umu uvijek i zauvijek, a posebno danas. Sretan vam Božić!"

Možda vas zanima Marijana Batinić objavila svoj omiljeni recept za jednu poslasticu: "Napokon sam i sebe počastila" Rubrika Stars Stars

Njezina objava oduševila je pratitelje, a svoj komentar ostavila je Marijanina prijateljica, također Splićanka Viktorija Rađa koja je uz mnoge emotikone sa srcima u očima napisala "Al vidi tu ručicuuu. Umriiiit ćuuuuu". Kolegica Barbara Kolar joj je poželjela sretan Božić te je dodala - "Kako slatka fotkica", dok je Tatjana Jurić ispod fotografije ostavila srce.

Podsjetimo, Marijana i suprug Matej Pašalić svoju su trogodišnju vezu ozakonili brakon u siječnju 2015. godine. Na intimnoj ceremoniji u Zagrebu uz njih su bili samo kumovi, a voditeljica nije imala ni vjenčanicu. Samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, rodila im se kćerkica Ena, a u rujnu ove godine postali su roditelji još jedne kćerkice, kojoj su dali ime Roza. 

Možda vas zanima Marijana Batinić postala mama po drugi put! U zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela curicu Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0