Life&style

Marijana Batinić podijelila prvu, preslatku fotografiju kćerkice Roze i uputila nježne riiječi

  • Voditeljica Marijana Batinić prošli tjedan je dobila drugo dijete, kćerkicu Rozu 
  • Presretna mama objavila je Rozinu prvu fotografiju 
  • "Želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima...?

Voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug, PR stručnjak Matej Pašalić, prošli su tjedan dobili drugo dijete, kćerkicu Rozu, a mama je na svom Instagramu objavila prvu fotografiju svoje bebice i uputila joj nježne riječi. 

"Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla", napisala je Marijana uz preslatku fotografiju sićušnog stopala koje izviruje ispod roza pokrivača s izvezenim imenom.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala ❤️👶🏻 . Stigla nam je Roza i obojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! 🌸 Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... 😍 Dobrodošla! 🎀 . Ne stižem odgovoriti na pun mobitel ljubavi i lijepih želja, pa vam i tu od srca HVALA na prekrasnim čestitkama i porukama, stvarno ste divni! 🌹 Ljubimo vas sve u našem novom, većem izdanju... 💋💋💋💋 Evo i Roza maše nogicom 😂 . Posebna zahvala ide, naravno, doktorima i medicinskom osoblju Petrove bolnice na čelu s prof. Vrčićem. Hvala vam na ljubaznosti, brizi i profesionalnosti! 🙌 . #stiglanamjeroza #bebaroza #nevjerojatanosjećaj #falatiživote #nisamjauteglirasla #marijanabatinic

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Možda vas zanima Marijana Batinić postala mama po drugi put! U zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela curicu Rubrika Stars Stars

Voditeljica je zahvalila svojim pratiteljima na lijepim željama, ali nije zaboravila ni na medicinsko osoblje u zagrebačkoj Petrovoj bolnici gdje je Roza došla na svijet: 
"Posebna zahvala ide, naravno, doktorima i medicinskom osoblju Petrove bolnice na čelu s prof. Vrčićem. Hvala vam na ljubaznosti, brizi i profesionalnosti". 

Romantično ime curici nije odabrala mama, već Rozina petogodišnja sestrica Ena, a Marijana nije krila koliko se veseli još jednom djetetu. S javnosti je početkom godine podijelila sretnu vijest, a prve mjesece trudnoće obilježile su joj najrestriktivnije mjere za vrijeme pandemije. 
''U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica. Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto. Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala...'', napisala je lijepa Splićanka. 

Možda vas zanima Marijana Batinić otkrila što manijakalno radi potkraj trudnoće, a ni ime bebe više nije sporno Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0