Life&style

Magnum nam je pripremio novu slasticu, sladoled u obliku slatkih pralina. Mljac!

  • Magnum sladoled, ali neka bude mali slatki zalogaj? Može, jer stigle su Magnum praline 
  • Savršena ravnoteža Magnum čokolade i baršunastog sladoleda od vanilije, koja je sada u pralinama veličine zalogaja, idealna za dijeljenje
  • Savršena poslastica za uživanje u svojoj večernjoj želji za slasticom. Malo je reći da jedva čekamo probati ove praline

Magnum podiže uživanje u sladoledu na višu razinu. 

Prošlog mjeseca su lansirali svoj potpuno novi sladoled Double Gold Caramel Billionaire, koji sadrži hrskavi biskvit obložen čokoladnom i tvrdom pucketavom karamelom, upotpunjenog slojevima slanog umaka od karamele, zajedno s baršunastim okusom sladoleda.

A upravo je stigla još jedan velika vijest! Momci iz Magnuma otišli su još i dalje. Pogledaj ove potpuno nove zalogaje sladoleda Magnum. Reći da smo uzbuđeni isprobati ove poslastice bilo bi veliko potcjenjivanje. 

Možda vas zanima Dolaze nam Ferrero Rocher i Raffaello čokolade! Tu fantaziju želimo probati što prije! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:

Novi Magnum Bites slatki su kao i sve drugo. Svako pakiranje sadrži po 4 klasičnih bijelih, mliječnih i badem okusa Magnum sladoleda u malim slatkim komadićima veličine zalogaja.

Možda vas zanima Superkremasata i ukusna! Svi žele što prije probati Bounty vruću čokoladu! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:
Upravo smo ti dali ideju koju možeš iskoristiti na nekoj party večeri i biti ćeš pobjednica. Ovi neodoljivi zalogaji savršeni su i ako te uhvati ponoćna želja za slatkim.

Ferrero Rocher i Raffaello sladoledi stigli su u Hrvatsku! Evo po kojim cijenama ih možeš kupiti i što te očekuje

 | Autor:
Praline okusa badema su vjerojatno najbolje jer im je dodano malo dodatne hrskave teksture iako su pralinice s okusom mliječne i bijele čokolade nesumljivo božanstvene.

Magnum praline su za sada dostupne u Velikoj Britaniji po cijeni od 3,50 funti, (31 kuna). Vjerujemo da će ovi mali zalogaji uskoro biti dostupni i kod nas jer ih jedva čekamo probati! Ne možemo odlučiti koji okus bi prvo probali, ali ovakvo pakiranje je genijalno. Spremni smo ih pojesti čitav niz kako bismo ih detaljno testirali i zaključili isplati li se sva ta frka.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: instagram @sweetreviewsuk

Komentari 0