Life&style

Ferrero Rocher i Raffaello sladoledi stigli su u Hrvatsku! Evo po kojim cijenama ih možeš kupiti i što te očekuje

  • Već su ga degustirali u Francuskoj, Austriji i Njemačkoj, a sada je napokon red došao i nas!
  • Ferrero Rocher i Raffaello sladoledi su stigli u Hrvatsku i vjerujemo da će malo tko odoljeti ovim dugoočekivanim slatkim užicima
  • Prije nego pohitaš u dućan, evo što sve možeš doznati o sladoledima nakon kojih niti jedno ljeto više neće biti isto

Uz činjenicu da je danas petak, pokoja zraka toplog sunca činila bi idealnu kulisu jednom genijalnom događaju kojeg sladokusci iščekuju neko vrijeme. Naime, Raffaello i Ferrero Rocher sladoledi napokon su stigli u Hrvatsku

Možda vas zanima Ne možemo dočekati! Stižu nam Ferrero Rocher i Raffaello sladoledi na štapiću, a znamo i kada Rubrika Life&style Life&style

No, tko kaže da mora biti vruće i sunčano da se počastimo ovom slasticom od koje nam već mjesecima rastu zazubice. Po ovo desertno osvježenje na štapiću možeš odmah požuriti u Kaufland gdje se prodaju pojedinačnom pakiranju po cijeni od 14.99 kn te u pakiranju od 4 komada koje košta, 39.99 kn. Rapsodija dobro nam poznatih okusa, ali sada u obliku sladoleda na štapiću, samo nam može uljepšati dan!

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Oni koji bi radije prizvali okuse ljeta sigurno će se odlučiti za Raffaello sladoled koji osvježenje donosi u sladoledu od kokosa prelivenom bijelom čokoladom. Užitak je zajamčen mekanom teksturom sladoleda u kojoj se osjetite sasvim usitnjeni komadići kokosa nasuprot ukusnoj i čvrstoj bijeloj čokoladi kojom je presvučen ovaj sladoled. Za sve fanove - prefino!

Ben&Jerry’s ima sedam novih sladoleda, ne možemo se odlučiti koji okus nam je najbolji

 | Autor: Instagram/@madamebeautylicious Instagram/@madamebeautylicious

No, čokoljupci će radije posegnuti za Ferrero Rocher sladoledom koji dolazio u dvije varijante s mliječnom čokoladom (Classic) i tamnom čokoladom (Dark). Jedan zagriz u ovaj rashlađeni slatkiš dovoljan je da u sjećanje prizove onaj poznati i bogati okus omiljenih čokoladnih kuglica. Sladoled od lješnjaka prošaran umakom, presvučen je i mliječnom ili tamnom čokoladom s komadićima lješnjaka. 

Isprobala sam novi Ledo Plazma sladoled s preljevom od karamele, ovo je moj dojam

 | Autor: Instagram/@candyhunteraustria Instagram/@candyhunteraustria

Ipak, onaj tko ne želi apsolutno nikakvi kompromis s obzirom na kuglice koje nas već desetljećima vesele, sladoledi možda nisu prvi izbor. Iako doskaču proslavljenim kombinacijama lješnjake i čokolade, odnosno kokosa i bijele čokolade, intenzitet i punina okusa sladoleda ipak je nešto blaža. Zapravo, kao da je riječ o light verziji kuglica za spore i vruće ljetne dane.

 | Autor: Instagram/@madamebeautylicious Instagram/@madamebeautylicious

Ono što bi možda moglo ražalostiti istinske sladokusce jest veličina sladoleda. Naime, Ferrero Rocher i Rafaelo sladoledi manji su od uobičajenih i uglavnom dolaze uz veću cijenu (14,99 kn). No, ako vjeruješ da je stvar u kvaliteti a ne kvantiteti vjerojatno nećeš imati zamjerke samo malo žaljenja da je 'već gotovo'. Dobra stvar je što se neće stići otopiti prije nego što ga, tijekom ljetnih vrućina, pojedemo na vrelom suncu. 

U slast!

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram/@candyhunteraustria

Komentari 0