Life&style

Dolaze nam Ferrero Rocher i Raffaello čokolade! Tu fantaziju želimo probati što prije!

  • Ljubitelji čokolade veselite se jer uskoro stiže nova poslastica za naše nepce
  • Svima najdraže kuglice Ferrero Rocher i Raffaello dolaze u novoj verziji - u obliku prave čokolade
  • Ne možemo se odlučiti koju bismo prvu probali: tamnu čokoladu s lješnjakom, originalnu mliječnu ili bijelu čokoladu

Dolazi nova poslastica za naše nepce, a oko nje smo jako uzbuđeni. Ovo je sveti gral svih slatkoljubaca! Svima najdraže slatke kuglica Ferrero Rocher i Raffaello stižu u obliku tabli čokolade. Kompanija Ferrero, nama rajsko mjesto na zemlji, proizvodi mnoge delicije poput Nutelle, Kinder Buena, Raffaella, Ferrero Rochera, Pinguia, Maxi Kinga i brojnih drugih slastica, sada predstavlja nove proizvode - slavni kuglice u pet čokoladnih verzija.

 | Autor:

Čokolada u hladnjaku ili na polici? Na Twitteru se pokrenula rasprava gdje bi trebalo čuvati čokoladu

Ferrero nas je u startu odmah razmazio izborom između pet različitih okusa:  Ferrero Rocher mliječna čokolada, tamna i bijela čokolada, mliječna čokolada s bademima i bijela čokolada s bademima te Raffaello pločica koja se sastoji od kokosa, badema i bijele kreme.

 | Autor:

Možda vas zanima Čokolada za detoks: Vruća čokolada od koje ćeš smršavjeti? Da, doista postoji! Rubrika Life&style Life&style

Instagram profil @johnssnackreviews, koji se bavi gastro poslasticama, javlja da su ove delicije već na policama trgovina u Njemačkoj, a da će u ostatak Europe stići iza ljeta. Očito se moramo još malo strpiti, iako kad su u pitanju delicije koje dolaze iz Ferrera, nitko od nas nema strpljenja. Toliko su dobre! Ne sumnjamo da će nas i ove čokolade oduševiti.

No, veliko ushićenje kupaca možda potakne Ferrero na raniji datum lansiranja čokoladnog užitka na police diljem svijeta. Iako bi kod nas čokolade trebale stići tek u rujnu 2021. godine, ljudi koji stoje iza Instagram računa "@newfoodsuk" rekli su da su je probali već probali i da ih je oduševila.

Zbog ove slastice veselimo se rujnu kao nikad prije!

Možda vas zanima Evo zašto bi brownie trebala raditi s tamnom čokoladom. Postoji dobar razlog! Rubrika Life&style Life&style

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično