Life&style

Madonnina kći Lourdes Leon otvorila je Instagram profil - i odmah pokazala da ima majčin karakter

  • Madonnino dijete ima punih 24 godine i neugodno puno karaktera! 
  • Lourdes Leon zvana Lola otvorila je Instagram te objavivši tri posta već skupila 65 tisuća znatiželjnih pratitelja
  • No, svakako im je dala do znanja kako nema strpljenja za pitanja o njenoj majci

Tko bi rekao da Madonna ima već tako odraslu kćer? No, osim što je odrasla pokazala je i svoj osebujan karakter te tako dokazala kako jabuka uistinu ne pada daleko od stabla. Naime, 24-godišnja Lourdes Leon napokon je otvorila profil na Instagramu, a u svom samouvjerenom stilu na profilu ne prati još nikoga - pa čak ni vlastitu majku Madonnu

No, to nije jedini odraz njezine buntovne naravi. Lolin prvi post nakon pridruživanja Instagramu iznenadio je pratitelje prikazujući nekoliko seksi fotografija u donjem rublju Juicy Couture, a jedan ju je obožavatelj nazvao "zamkom za žeđ". Ipak, čini se kako Leon ima uistinu britak jezik, a njezina drska reakcije na pitanje hoće li imati pjevačku karijeru poput svoje mame glasila je "Samo mi ne spominjite majku!"

Želi li pak privući pozornost javnosti ili samo prkosi celebrity svijetu na sebi svojstven način? Nismo sigurni, no jedno je zagarantirano - o njoj se uvelike priča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Powered by embedinstagramfeed &

Razumljivo je kako nije lako cijeli život živjeti pod svjetlima reflektora svoje majke i nositi se s titulom Madonnine kćeri, no pitamo se je li to opravdanje za arogantno ponašanje?

Naravno, nimalo neočekivano, na njezin su se novi profil odmah nadovezali Madonnini fanovi s morem pitanjima o njezinoj karijeri, a Lola je na pomalo neprimjeren način pokazala da ima otprilike nula strpljenja za njih - ali zato za drske odgovore itekako ima inspiracije.

Tako je kad ju je netko pitao kad možemo očekivati njezin album, odgovorila „Pjevat ću ti na sprovodu“. Drugi je pak obožavatelj htio potražiti privatne informacije o Madonninoj karijeri pa je upitao što je s ugovorom njezine majke i kakvi su planovi za snimanje novog albuma. Lolin odgovor je bio sasvim neočekivan i sve samo ne odgovor na pitanje, a glasio je:  „A šta je s tvojom preružnom frizurom?“ 

Powered by embedinstagramfeed de &

Ipak čini se kako je Lola u cijeloj priči svojim temperamentom i karakterom osvojila Instagram i medije. Hoće li postati ikona poput svoje majke, nismo sigurni, no ako je suditi po pjesmi "What ever Lola wants Lola gets", trenutno je na najboljem putu da realizira vlastitu celebrity karijeru.

Photo: getty images

Komentari 0