Life&style

Ljubiteljice džina, Gin Weekend je događaj koji ne bi voljela propustiti

  • Ako voliš džin, onda će te zanimati da se od danas u Zagrebu održava Gin Weekend
  • Festival džina se održava na terasi zagrebačkog 'A most unusal gin gardena' 
  • Očekuj dobre koktele, glazbu, hranu i super provod!

Nema tko posljednjih godina nije se poželio osvježiti nekim koktelčićem na bazi džina, zar ne? Ovo, posljednjih godina vrtoglavo popularno piće, ima i svoj dan (svake druge subote u liopnju), ali i svoj vikend. Zato, ako voliš džin, dobru glazbu i savršen provod - i to na otvorenom - tvoja destinacija za naredni vikend mogla biti biti terasa zagrebačkog 'A most unusal gin gardena' u kojem se već petu godinu krajem ljeta održava Gin Weekend.

Možda vas zanima Legendarna After Eight čokoladica predstavljena s novim okusom džin tonika i mente! Rubrika Life&style Life&style

Festival džina se održava od danas, 27. pa do 29. kolovoza, a tijekom vikenda barmeni će pripremati koktele na bazi džina i džin tonik u različitim varijantama. 

Ako se brineš da ćeš možda ostati gladna, opusti se jer će se za dobru hranu pobrinuti dečki iz Nekić Trucks, a ljubitelji slatkoga također imaju na koga računati - na 'Neka jedu kolače' iznenađenja. Naravno da nema dobrog provoda bez dobre glazbe, a to neće biti prepušteno slučaju već super DJ-ima pa danas glazbu pušta DJ Luca Goya, u petak DJ Boris Motega, a u subotu DJ Marco Cole. Stvarno dostojan oproštaj od ljeta, zar ne?!

Možda vas zanima Džin-tonik i kava nova su hit ljetna kombinacija. Bi li se usudila isprobati je? Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: None

Komentari 0