Life&style

Ljubav, posao, zdravlje - što očekuje jarčeve u novoj godini?

Osobe rođene u znaku jarca sljedeće godine očekuje puno obveza, stresa, ali i novih avantura...

Ovaj horoskopski znak poseban je po tome što njime završava godina i počinje nova. S novom godinom dolaze i brojne nove obveze, a kako su jarčevi poznati po tome da su veliki karijeristi, nije neobično da ih u 2019. godini čeka pregršt novih obveza.

Možda vas zanima 11 stvari koje moraš znati o osobama rođenima u znaku jarca Rubrika Life&style Life&style

Posao

Jarčevi su poznati radoholičari, no ipak bi trebali malo više razmišljati o odmoru, odnosno o putovanjima. Najbolje vrijeme za putovanja je u razdoblju od srpnja do rujna i u prosincu. Kako smo već rekli, nova godina donosi pregršt novih obveza, poslova i novih poslovnih prilika, ali i novih avantura. Za jarčeve je važno da budu oprezni pri donošenju važnih odluka i u odnosima s poslovnim partnerima. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, osobe rođene u ovom znaku ne očekuju značajne promjene. Ipak, jarčevi ni sami ne žele promjene u svom ljubavnom životu. Oni koji su u dugim vezama, žele da tako i ostane, no ponekad će im se javiti želja da nekoliko dana provedu sami sa sobom, dok će slobodni jarčevi biti skloni avanturama i tajnim vezama, ali to će sve biti kratkoga vijeka. Najbolji mjesec za ljubav je veljača. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Možda vas zanima Pred ova tri horoskopska znaka je najbolja zima u životu Rubrika Life&style Life&style

Zdravlje

Osim puno stresa, moguće je da će se kod jarčeva javiti i manji zdravstveni problemi. Prema tome, svakako bi trebali napraviti detaljan sistematski pregled i voditi računa o svom zdravlju. Ako se bave kakvim sportom, jarčevi trebaju pripaziti na ozljede.

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0