Life&style

Pred ova tri horoskopska znaka je najbolja zima u životu

Ako su rođena u nekom od ovih horoskopskih znakova, zimski mjeseci bit će ti ispunjeni srećom, smijehom i poslovnim uspjesima, a neće nedostajati ni ljubavi

Bilo da obožavaš snijeg i hladne mjesece ili si ljubiteljica ljeta, ovu zimu posebno ćeš pamtiti ako si rođena u znaku Vodenjaka, Ribe ili Bika. Naime, pred tobom su mjeseci u kojima ćeš zablistati u svom najboljem izdanju i u kojima ćeš zračiti posebnim sjajem, a zvijezde će ti se poklopiti i u poslovnim prilikama i ljubavnim odnosima. Jesi sprema za najbolju zimu u životu? 

VODENJAK: zabava i samo zabava

Zimsko razdoblje Vodenjacima donosi puno izazova koji će im uljepšati hladne zimske dane. Ako si rođena u ovom znaku, ova će ti zima biti sve, samo ne dosadna jer ti zvijezde predviđaju ludi provod i puuuno zabave. Na poslu možeš očekivati sitne promjene koje će ti odgovarati, a na ljubavnom planu sve će prštati od strasti i energije pa zabave neće nedostajati ni u tvom odnosu s partnerom. Slobodni Vodenjaci će nakon blagdanske sezone upoznati osobu koja će ih zainteresirati - u svakom pogledu!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Tražiš inspiraciju za Božićne dekoracije? Pogledaj što kaže horoskop! Rubrika Life&style Life&style

RIBE: poslovne prilike i puno ljubavi

Ako si pripadnica ovog horoskopskog znaka, ove zime ostavit ćeš sve nedoumice i strahove i krenuti u nove pobjede. Krajem prosinca možeš očekivati pozitivne promjene u raspoloženju, ali i u odnosu ljudi prema tebi. Kad je u pitanju posao, siječanj će ti donijeti nove prilike koje nećeš moći propustiti. Na ljubavnom planu očekuje te zima puna ljubavi. Naime, slobodnim pripadnicama ovoga znaka smješka se velika ljubav, a za one koji su u vezi ovo je idealan trenutak za sljedeći korak - bilo da je riječ o zajedničkom životu, zarukama, braku, djeci ili nečemu što planiraš napraviti s partnerom. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima 3 horoskopska znaka će se zaljubiti ove zime... Rubrika Love&Sex Love&Sex

BIK: obitelj na prvom mjestu

Bikovima se ove zime sve vrti oko obitelji! Bilo da imaju svoju vlastitu djecu i supruga ili žive s roditeljima, braćom i sestrama, ovo je razdoblje u kojem će se Bikovi najviše posvetiti upravo njima. I pritom biti vrlo sretni! Ako si i ti u znaku Bika, u idućim mjesecima ljubav će ti biti nadahnuće i vodit ćeš se emocijama. Upravo ljubav će biti tvoj pokretač koji će ti obilježiti cijelu zimu i učiniti je najboljom ikad. Početkom veljače očekuje te veliki poslovni uspjeh i financijska dobit

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • doris12

    Upravo sam platio 6562 € koji rade na mom laptopu ovog mjeseca. A ako mislite da je cool, moj razvedeni prijatelj ima dvije male djece i napravio više od € 8k u prvom mjesecu. Izgleda da je tako dobro zaraditi ... prikaži još!