Life&style
Le Grič

Ljetne večeri u Zagrebu: Romantičan kraj kolovoza uz Le Grič na Gornjem Gradu

  • Posebno romantično ljetno događanje Le Grič savršeno je mjesto za neobičan izlazak
  • Boravak u prirodi, svjetlost svijeća i glazbeni ugođaj samo su dio atmosfere na Le Griču
  • Događanje još možeš posjetiti u dvije preostale subote ovog kolovoza!

Ljeto u Zagrebu prepuno je raznih događanja kojima možemo obogatiti slobodne dane i vikende. Predivne ljetne večeri još su ljepše uz ugodna druženja, posebno nakon povratka s godišnjeg odmora, a priliku za doista romantičan provod imaš u parku Grič!

Svaku subotu kroz cijeli kolovoz svi posjetitelji parka Grič na Gornjem Gradu imali su priliku uživati u posebno romantičnom izlasku na Le Griču. Uz dvije subote iza nas te dvije pred nama, još uvijek imaš vremena posjetiti ovo predivno romantično događanje u jednom od najljepših gradskih parkova.

Uz svjetlost svijeća, fina domaća vina i glazbeni ugođaj koji donose zvuci violine, gitare i ukulelea uživaj u opuštenoj i romantičnoj atmosferi u okruženju parka Grič.

Le Grič | Autor: Facebook/Le Grič Facebook/Le Grič Le Grič

Le Grič je savršen za sve one kojima obožavaju romantične izlaske i druženja u prirodi, a poseban je i po pariškom štihu kojim odiše. U ovom skrivenom kutku s romantičnom pričom možeš uživati u preostale dvije subotu u kolovozu od 20 do 24 sata.

Možda vas zanima Briocherie 2.0 u centru Zagreba: "Imamo najkremastiji sladoled u ovom dijelu svijeta i još mekaniji brioche" Rubrika Life&style Life&style

Le Grič je malo i intimno događanje koje je kao stvoreno za romantični izlazak, a svojim vizualnim i sadržajnim dodacima park Grič pretvara u najromantičnije mjesto u gradu.

U privlačnom ambijentu s vintage bistro kutcima i predivnim pogledom na grad možeš uživati u raznovrsnoj ponudi domaćih vina i popratnim glazbenim ugođajem koji su dio ove romantične priče u parku Grič.

Le Grič | Autor: Facebook/Le Grič Facebook/Le Grič Le Grič

Za ovo događanje koje organizira mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji i iza popularnih Malog piknika, ulaz je slobodan!

Možda vas zanima Pelješki raj za ljubitelje dobre spize: Lokalne delicije, školjke i ribe u čarobnom ugođaju Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Facebook/Le Grič

Komentari 0