- Početkom godine pažnju ljubitelja slatkih zalogaja privuklo je otvaranje lokala Briocherie, u neposrednoj blizini Trga bana Jelačića
- Za ljeto su pripremili svoje najjače oružje - "najkremastiji sladoled u mekanom briošu punom maslaca"
- Koncept su predstavili pod nazivom Briocherie 2.0 i u njemu nude superkremasti soft-servce sladoled, još finiji brioche te hrpu toppinga i preljeva koje svatko može iskombinirati po svom ukusu
U veljači se u središtu Zagreba otvorilo vrlo zanimljivo mjesto za ljubitelje slatkog street fooda - Briocherie. Na adresi Bakačeva 5, pedesetak metara iznad Trga bana Jelačića, oduševili su Zagrepčane finim brioche pecivima punjenim talijanskim gelatom s raznim dodacima i okusima.
U Briocheriji su se za ljeto odlučili posebno pripremiti pa su "ubacili u višu brzinu". Oni su ga nazvali "Briocherie 2.0", a predstavljaju ga kao - senzacionalni novi sladoled. Naime oni tvrde da je riječ o "najkremastijem sladoledu u ovom dijelu svijeta" i dodaju: "Časna pionirska, probajte u Briocherieu, sa ili bez brioša."
U novom konceptu Briocherie 2.0 nude ovo: "Superkremasti soft-serve sladoled, mekaniji brioche, više punjenja, manje peciva, sami birate premium toppinge i preljeve, bezbroj kombinacija. Cijena je 30 kuna ili 15 kuna za sladoled bez briochea."
Trenutačno ljetno radno vrijeme im je od 17 do 23 sata, a od toppinga u ponudi primjerice imaju Nutellu, Linoladu, Oreo, Smarties, KitKat, Gummy Bears, perece, piškote, Domaćice te preljeve od karamele, čokolade i jagode.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.