Life&style

'Lit Lab' ima radionicu izrade mirisnog božićnog vijenčića za vrata, s natpisom po želji

  • Domaći brend personaliziranih mirisnih svijeća već nas je ranije oduševio svojim asortimanom, no ova radionica mirisnog vjenčića za vrata zvuči odlično
  • Sve kako si do sad zamišljala izgleda božićni vijenac zanemari, jer ovaj he sasvim nešto drukčije
  • Personalizirani natpis sama biraš, a uz vjenčić dolazi i 'parfem' kojim ga svako malo možeš poprskati
  • Pročitaj još i: Radionica po našem ukusu: Makeup&Wine genijalno je mjesto za provod s prijateljicama

Što je božićno ukrašavanje doma bez božićnog vjenčića na vratima? To vrlo dobro znaju i u Lit Labu domaćem brendu mirisinih personaliziranih svijeća. Za predstojeće blagdane pripremili su nešto drugačiju radionicu na kojima se ne izrađuju mirisne svijeće, već personalizirani vjenčić za vrata. 

Iako smo naučeni kako su često božićni vjenčići na vratima izrađeni od granja, mahovine, suhih bobica i raznih ukrasa, ovi iz Lit Lab-a su drukčiji. Vjenčići se naime, sastoje od okrugle drvene podloge koja se može obojiti u bijelu, crnu ili ostati u boji prirodnog drveta, a na nju pri vrhu ide zelenilo od eukaliptusa i mašna koju sama odabereš.

 | Autor: litlab.hr litlab.hr Foto: litlab.hr

Ono što je još specifično kod ovih vjenčića je i njihova personalizacija; od natpisa "Sretan Božić" pa sve do prezimena na ulaznim vratima ili nečega potpuno drugog, što ćeš odabrati. Osim toga, na izbor je i nekoliko mirisa koje ćeš dobiti u obliku spreja s kojima možeš i naknadno prskati svoj vjenčić na vratima ne bi li božićne mirisne note širile se što duže oko tvog doma. 

 | Autor: litlab.hr litlab.hr Foto: litlab.hr

Radionica koja će se održati 27. studenog s početkom u 18 sati, a cijena iznosi 35 eura i traje otprilike tri sata, a ako iz nekog razloga ne stigneš doći, povrat novaca je osiguran.

 | Autor: litlab.hr litlab.hr Foto: litlab.hr

Možda vas zanima Voskovi što mirišu na najfinije parfeme, tematske radionice i prvi Candle Club! LitLab ima najmirisnije novitete! Rubrika Life&style Life&style
Photo: litlab.hr

Komentari 0