Life&style

Voskovi što mirišu na najfinije parfeme, tematske radionice i prvi Candle Club! LitLab ima najmirisnije novitete!

  • Iako nam teško pada oproštaj od ljeta, moramo priznati da se radujemo uživanju u svim onim jesenskim ritualima koje toliko volimo
  • Od najmirisnijih svijeća i voskova do tematskih radionica, jesen u režiji Lit Laba izgleda osobito šarmantno
  • Posebno primamljivo zvuči Candle Club, a članstvo u njemu pretplatnike vodi na najmirisnije putovanje koje u obliku paketa jednom mjesečno stiže na kućni prag

Koliko god ljeto u natjecanju godišnjih doba za miss simpatičnosti odnosilo pobjedu iz godine u godinu, moramo priznati da i jesen ima svojih čari i odbijamo dopustiti ikome da nas uvjeri u suprotno. Od dugih šetnji kroz šuštavo lišće, grijanja ruku guljenjem pečenih kestena i uživanja u mirisima i toplini svijeća do gledanja u maglu i kišu dok smo ušuškani pod dekicom u udobnosti doma, omiljeni nam jesenski rituali hrane dušu i odmaraju tijelo.

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

Isti učinak na nas imaju i sva iznenađenja koja nam, puni elana i svježe, tijekom godišnjih odmora prikupljene kreativnosti, redovito serviraju domaći brendovi, poput Lit Laba koji će nas, kako stvari stoje, opasno razmaziti. Andrea i Ivan Senčar koji stoje iza brenda par su koji nam redovito servira najmirisnija iznenađenja, a prvi hrvatski candle bar kojim su nam prošle godine uljepšali jesen očito je bio samo početak priče. 

Možda vas zanima Najmirisnija zagrebačka oaza: Izrada mirisnih svijeća i voskova uz džin i macaronse zvuče neodoljivo Rubrika Life&style Life&style

Mirisna oaza smještena u Ilici 330 A postala je poznata po tome što posjetiteljima nudi jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća od ekološki prihvatljivih voskova, pri čemu polaznici sami biraju između 50 različitih mirisa, izgleda staklenke, vrste fitilja te željenog  natpisa, a osim što sa standardnim te naprednim radionicama izrade mirisnih svijeća i mirisnih voskova nastavljaju i u ovoj sezoni, ponovno kreću i s tematskim od kojih je prva na meniju Halloween radionica.

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr  | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

Kako sami kažu, Halloween radionice nisu obične radionice jer nas osim izrade mirisnih svijeća koje su totalno drugačije od regularnih svijeća s radionica čekaju još luđa zabava, tematski uređen prostor, tematski deserti i slani obroci, tematska pića u potocima (uključujući džin i tonik) te Ivanov fog machine za potpuni doživljaj i zabavu. 

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr  | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

U Halloween ruhu stižu i novi voskovi s Vampire Snacks mirisom, slatkim, kažu, gotovo kao što su Spookiesi. Preslatki duhovi i  bundeve i ovoga su puta izrađeni od kokosovog voska te najkvalitetnijih mirisnih ulja bez phalata, parabena, sulfata i kancerogenih spojeva, a sam miris kombinacija je nota slatke trešnje, vanilije i heliotropa.

Možda vas zanima Ova svijeća domaćeg brenda tako dobro miriše da je prošle godine nisu stizali proizvesti dovoljno! Sad se vraća u prodaju! Rubrika Life&style Life&style

Koliko god se radovali novim radionicama i najmirisnijim voskovima, najslađe je iznenađenje bez imalo dvojbe prvi Candle Club na ovim prostorima. Članstvo u njemu pretplatnike vodi na najmirisnije putovanje koje u obliku paketa jednom mjesečno stiže na naš kućni prag, redovito donoseći brojna iznenađenja. U svakom paketu čeka nas minimalno 8 proizvoda od kojih je 5 u punoj veličini, a pretplatnici dobivaju i ekskluzivne popuste i ponude te priliku da prvi otkriju nove proizvode i mirise.

U onom prvom, za mjesec listopad, našli su se mirisna svijeća iz Wonderland trio seta s jesenskim mirisom, svijeća od sojinog voska s mirisom Pumpkin Spice, šibice, šarmantna šalica s natpisom, pamučni ceker s natpisom, set Lit Lab stickera, tester Lit Lab mirisa za tkanine, gift card s popustom za radionicu mirisnih svijeća i recept za Pumpkin Spice Latte koji zvuči toliko dobro da ga želimo isprobati prvom prilikom. 

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

Vrijednost proizvoda u pretplatničkim kutijama minimalno je dvostruko veća od cijene same pretplate, a osim mirisnih Lit Lab proizvoda, u njoj nas očekuju i beauty te home decor proizvodi, ali i suradnje s drugim brendovima. Mirisi, proizvodi i stilovi paketa mijenjat će se ovisno o sezoni, a uz pretplatu u trajanju od 3 ili 6 mjeseci, nudi se i ona jednokratna, za sve one koji s vremena na vrijeme sebe ili dragu osobu žele počastiti najmirisnijim poslasticama. Iako nam nešto govori da je šansa da ostanemo na samo jednom mjesecu gotovo pa nepostojeća. Jer sve u ovim paketima miriše toliko dobro da ćete se, baš poput nas, na njih vjerojatno navući čim vam dostavljač pokuca na vrata!

Photo: Instagram @litlabhr

Komentari 0