Life&style
aRoma gelato palačinkice

Lil' Pancakes: aROMA Gelato u Zagrebu ima neodoljive mini palačinke s prefinim preljevima

  • Sredinom prosinca prošle godine aROMA gelato stigao je i u Zagreb sa svojom prvom aRoma gelato boutique trgovinom 
  • Ova sladoledarnica i slastičarnica ekskluzivnog branda nalazi se u Petrićevoj ulici u centru Zagreba 
  • U ponudi je zimski koncept s njihovim poznatim gelatom, a sada nude i prefine mini palačinke  

U nedavno otvorenom zagrebačkom aROMA gelato butiku u centru Zagreba trenutačno je u ponudi tzv. zimski koncept, a to znači znači da se nudi sladoled sa sezonskim okusima, poput jako finog kestena s puno ruma, crne čokolade s cimetom i ušećerenim narančama, grožđica s rumom, mandarina i pite od jabuka, te od najnovijeg okusa - teranina. 

 | Autor: Facebook/aroma gelato experience Facebook/aroma gelato experience

Možda vas zanima Najslađe karnevalske slastice: Evo gdje se u Zagrebu i Splitu jedu najbolje krafne Rubrika Life&style Life&style

Međutim, ono što nam je posebno upalo u oko su neodoljive Lil’ Pancakes. To su prefine mini palačinke napravljene od najsvježijih sastojaka, a možeš ih kombinirati s raznim ukusnim preljevima, umacima, posipima te, naravno, omiljenim sladoledom. Od preljeva i umaka na izbor imaš Ferrero, Raffaello, Nutellu, bijelu i tamnu čokoladu, kremu od pistacija te kremu od karamele s keksima.

 | Autor: Facebook/aroma gelato experience Facebook/aroma gelato experience  | Autor: Facebook/aroma gelato experience Facebook/aroma gelato experience

Tu su još i pire od marelica, malina ili jagoda, pečene jabuke s grožđicama i cimetom te posipi, poput cijelih ili mljevenih lješnjaka, listića badema, kokosa ili slatkih perlica.

 | Autor: Facebook/aroma gelato experience Facebook/aroma gelato experience

U porciji se dobije 10 palačinkica, a preljevi, umaci i posipi prepušteni su tvojoj mašti i trenutačnoj inspiraciji. Cijena porcije mini palačinki je 3,84 eura, a tu treba još dodati i preljeve i posipe koji koštaju oko eura. 

 | Autor: Facebook/aroma gelato experience Facebook/aroma gelato experience

Možda vas zanima Čarobna alpska jezera Jasna i Zelenci savršen su razlog za bajkoviti zimski izlet u Sloveniju Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Facebook/aroma gelato experience
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepo