Life&style

Nova ledena čarolija: Milka sladoled na štapiću od vanilije i keksima s maslacem

  • Milka nam uvijek izaziva osmijeh na lice. Jedini problem je što nam taj slatki užitak prekratko traje
  • S vremena na vrijeme čokoladu valja zamijeniti i dobrim Milka sladoledom, a odsad će nam to biti još i ljepše
  • Uskoro stiže Milka sladoled s okusom vanilije i komadićima keksa s maslacem - sve to preliveno finom čokoladom

Obožavamo Milku u svim oblicima i stanjima. Čokoladnu i sladolednu, u svim okusima. I zato pažljivo pratimo sve slatke vijesti iz slavne tvornice čokolade.Najnovija vijest će razveseliti sve fanove Milka sladoleda, ali i one kojima je Milkina čokolada s keksom jedna od najomiljenijih.

Uskoro nam stiže novi Milka sladoled na štapiću koji bi nam vrlo lako mogao postati omiljeni. Naime, savršeno nam zvuči kombinacija sladoleda od vanilije i hrpa komadića keksa s maslacem, a sve to preliveno Milka čokoladom.

Koliko smo uspjeli saznati, pakiranje će biti kutija s tri sladoleda na štapiću, a ova sladoledna poslastica trebala bi se u prodaji pojaviti tijekom siječnja.

Dosad smo imali priliku vidjeti razna izdanja Milka sladoleda, od čokolade i vanilije, do badema i karamele, u čašici i na štapiću. Ipak, verzija s vanilijom i keksima mogla bi nam biti najdraža.

Možda vas zanima Izašao je novi Toblerone sladoled - s bogatim preljevom i hrpom komadića nugata Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Milka
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super je treba probati