Life&style

Legendarna serija 'Princ iz Bel Aira' se vraća, ali ovoga puta neće biti komedija?!

  • Fanovi Willa, Jazza i Carltona mogu se veseliti! 
  • Naime, hit-serija „Princ iz Bel Aira“ dobit će nove nastavke
  • Producent nove sezone bit će sam Will Smith 

Drugačije od originala iz 90-ih, to neće biti humoristična serija, nego drama. 

„Princ iz Bel Aira“ dobiva novo izdanje 

U 90-im godinama prošlog stoljeća je sitcom „Princ iz Bel Aira“ katapultirao mladog repera Willa Smitha među holivudske zvijezde. Ovih dana su američki mediji najavili novo izdanje ove serije. Will Smith osobno će je producirati, a ideja je već ponuđena stream-velikanima poput Netflixa i HBO-a. 

Možda vas zanima Danas se ponovno okupljaju glumci legendarne serije 'Malcom u sredini' - i možeš ih gledati! Rubrika Life&style Life&style

„Princ iz Bel Aira“ priča priču o Willu, mladiću koji dolazi iz siromašnog okružja u Philadelphiji. Seli se bogatim rođacima u kalifornijski Bel Air, gdje se najprije mora prilagoditi na tamošnji način života. Odnos s njegovim bratićem Carltonom, najboljim prijateljem Jazzom i strogim ujakom Philom pobrinuo se za puno smijeha. U novoj seriji će biti puno „mračnije“. Naime, novi show će prikazati priču o Willovom životu prije Bel Aira. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Već postoji trailer 

Ideja za novu verziju došla je od režisera Morgana Coopera, koji je prije godinu dana čak snimio i trailer za novu seriju. Na Internetu se mogu trenutačno vidjeti dvije verzije trailera, a klikane su više od sedam milijuna puta – čak i od Willa Smitha, koji je oduševljen Cooperovom idejom. Navodno bi Cooper trebao biti koautor scenarija za novu seriju te bi istu trebao i režirati. 

Možda vas zanima Pravi razlog zbog kojeg su neki poznati likovi iz serija morali iznenada umrijeti Rubrika Stars Stars
Photo: None

Komentari 0