Stars 30. travnja 2018.

Ovo je 14 najbogatijih dječjih zvijezda na svijetu

Instagram/Nives Celzijus.

Za samo mjesec dana zarade više nego „normalne osobe“ za cijelog svog života…

Dječje glumačke zvijezde poput Daniela Radcliffa ili Miley Cyrus u međuvremenu su već poodrasle te postale poznate diljem svijeta. A tko je prvom mjestu najbogatijih holivudskih klinaca i klinceza?

Chandler Riggs: glumio je mladog „Carla“ u omiljenoj horror seriji „The Walking Dead“. Po epizodi je 17-godšnjak zaradio nezanemarivih 90.000 dolara. Više od milijun dolara nalazi se na njegovom računu. 

 

woah twd comes back on tonight

A post shared by chandler riggs (@chandlerriggs5) on

Miranda Cosgrove: igrala je glavnu ulogu u seriji „iCarly“ te zaradila 180.000 dolara po epizodi. Miranda je 2010. godine čak bila i najbolje plaćena mlada glumica. Tada je njeno bogatstvo bilo procijenjeno na 7 milijuna dolara. 

Rico Rodriguez: sa svojom ulogom u „Modernoj obitelji“ Rico je zarađivao 75.000 dolara po epizodi. Njegovo bogatstvo danas iznosi oko 7 milijuna dolara, ali još uvijek raste. 

 

Monday vibes ⚡️

A post shared by Rico Rodriguez (@starringrico) on

Willow Smith i Jaden Smith: zahvaljujući slavnim roditeljima Willom i Jadom Pinkett Smith, Willow i Jaden su uspješno zakoračili u svijet fimla. Procijenjeno je da je Jaden zaradio dosad oko 8 milijuna doalara, dok je njegova sestra uprihodila „tek“ pola te svotice. 

Abigail Breslin: kao „Little Miss Sunshine“ probila se u filmske vode te je bila čak nominirana za Oscara. Na njenom računu danas su hrpa filmova i 14 milijuna dolara. 

 

A post shared by Abigail Breslin (@abigail_breslin) on

Macauly Culkin: i ptice na grani znaju da je postao poznat svojom ulogom u filmu „Sam kod kuće“. Bio je jedna od najomiljenijih dječjih zvijezda 1990-ih. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 15 milijuna dolara. 

Angus T. Jones: u međuvremenu je Angus iz „Dva i pol muškarca“ sakupio oko 15 milijuna dolara na svom računu. U posljednjim sezonama serije zarađivao je 350.000 dolara po epizodi. 

 

Keep smile 😊🤗

A post shared by AngusTJones (@angustjones_) on

Dakota Fanning: filmske veličine poput Julie Roberts, Seana Penna ili Toma Cruisea bile su Dakotine kolege na filmu. Na njenom računu nalazi se oko 16 milijuna dolara. 

Cole i Dylan Sprouse: s „Lagodnim životom Zacka i Codyja“ napravili su proboj na male ekrane – osim slave, serija je blizancima donijela i 16 milijuna dolara. 

 

Two Cuutiies

A post shared by Dylan and Cole Sprouse (@sprouse_twins) on

Hilary Duff: Hilary je jedna od najuspješnijih dječjih zvijezda. Sa svojom ulogom „Lizzy McGuire“ zaradila je pravo bogatstvo od oko 25 milijuna dolara. 

Frankie Muniz: svojom glavnom ulogom u seriji „Malcolm u sredini“ zaradio je hrpu novaca. Frankie na računu ima oko 40 milijuna dolara.

Daniel Radcliffe: na trećem mjestu najbogatijih dječjih zvijezda nalazi se „Harry Potter“. Uloga u filmovima o mladom čarobnjaku učinila je ga uistinu bogatim klincem: zaradio je više od 110 milijuna dolara. 

 

#danielradcliffe #denialradcliffe #Harrypotter #potterheads

A post shared by Daniel Redcliffe (@danielredcliffe009) on

Miley Cyrus: kao „Hannah Monrana“ Miley Cyrus zarađivala je 15.000 dolara po epizodi. Potom je postala poznata pjevačica i danas spada u sam vrh svjetskog popa. Nalazi se na drugom mjestu bogatih dječjih zvijezda. Njeno bogatstvo procijenjeno je na više od 150 milijuna dolara. 

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Mary-Kate i Ashley Olsen: Olsen-blizanke su najbogatije dječje zvijezde na svijetu. Karijeru su započele kao glumice, a kad su se povukle sa glumačke scene, izgradile su modno carstvo. Blizanke danas imaju na računu oko 300 milijuna dolara. 

 

Another one from our Elle shoot

A post shared by Mary Kate & Ashley Olsen (@olsentwinsoffical) on

Komentari 0