Stars

Ovo je 14 najbogatijih dječjih zvijezda na svijetu

Za samo mjesec dana zarade više nego „normalne osobe“ za cijelog svog života…

Dječje glumačke zvijezde poput Daniela Radcliffa ili Miley Cyrus u međuvremenu su već poodrasle te postale poznate diljem svijeta. A tko je prvom mjestu najbogatijih holivudskih klinaca i klinceza?

Chandler Riggs: glumio je mladog „Carla“ u omiljenoj horror seriji „The Walking Dead“. Po epizodi je 17-godšnjak zaradio nezanemarivih 90.000 dolara. Više od milijun dolara nalazi se na njegovom računu. 

 

woah twd comes back on tonight

A post shared by chandler riggs (@chandlerriggs5) on

Miranda Cosgrove: igrala je glavnu ulogu u seriji „iCarly“ te zaradila 180.000 dolara po epizodi. Miranda je 2010. godine čak bila i najbolje plaćena mlada glumica. Tada je njeno bogatstvo bilo procijenjeno na 7 milijuna dolara. 

Rico Rodriguez: sa svojom ulogom u „Modernoj obitelji“ Rico je zarađivao 75.000 dolara po epizodi. Njegovo bogatstvo danas iznosi oko 7 milijuna dolara, ali još uvijek raste. 

 

Monday vibes ⚡️

A post shared by Rico Rodriguez (@starringrico) on

Willow Smith i Jaden Smith: zahvaljujući slavnim roditeljima Willom i Jadom Pinkett Smith, Willow i Jaden su uspješno zakoračili u svijet fimla. Procijenjeno je da je Jaden zaradio dosad oko 8 milijuna doalara, dok je njegova sestra uprihodila „tek“ pola te svotice. 

Abigail Breslin: kao „Little Miss Sunshine“ probila se u filmske vode te je bila čak nominirana za Oscara. Na njenom računu danas su hrpa filmova i 14 milijuna dolara. 

 

A post shared by Abigail Breslin (@abigail_breslin) on

Macauly Culkin: i ptice na grani znaju da je postao poznat svojom ulogom u filmu „Sam kod kuće“. Bio je jedna od najomiljenijih dječjih zvijezda 1990-ih. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 15 milijuna dolara. 

Angus T. Jones: u međuvremenu je Angus iz „Dva i pol muškarca“ sakupio oko 15 milijuna dolara na svom računu. U posljednjim sezonama serije zarađivao je 350.000 dolara po epizodi. 

 

Keep smile 😊🤗

A post shared by AngusTJones (@angustjones_) on

Dakota Fanning: filmske veličine poput Julie Roberts, Seana Penna ili Toma Cruisea bile su Dakotine kolege na filmu. Na njenom računu nalazi se oko 16 milijuna dolara. 

Cole i Dylan Sprouse: s „Lagodnim životom Zacka i Codyja“ napravili su proboj na male ekrane – osim slave, serija je blizancima donijela i 16 milijuna dolara. 

 

Two Cuutiies

A post shared by Dylan and Cole Sprouse (@sprouse_twins) on

Hilary Duff: Hilary je jedna od najuspješnijih dječjih zvijezda. Sa svojom ulogom „Lizzy McGuire“ zaradila je pravo bogatstvo od oko 25 milijuna dolara. 

Frankie Muniz: svojom glavnom ulogom u seriji „Malcolm u sredini“ zaradio je hrpu novaca. Frankie na računu ima oko 40 milijuna dolara.

Daniel Radcliffe: na trećem mjestu najbogatijih dječjih zvijezda nalazi se „Harry Potter“. Uloga u filmovima o mladom čarobnjaku učinila je ga uistinu bogatim klincem: zaradio je više od 110 milijuna dolara. 

 

#danielradcliffe #denialradcliffe #Harrypotter #potterheads

A post shared by Daniel Redcliffe (@danielredcliffe009) on

Miley Cyrus: kao „Hannah Monrana“ Miley Cyrus zarađivala je 15.000 dolara po epizodi. Potom je postala poznata pjevačica i danas spada u sam vrh svjetskog popa. Nalazi se na drugom mjestu bogatih dječjih zvijezda. Njeno bogatstvo procijenjeno je na više od 150 milijuna dolara. 

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Mary-Kate i Ashley Olsen: Olsen-blizanke su najbogatije dječje zvijezde na svijetu. Karijeru su započele kao glumice, a kad su se povukle sa glumačke scene, izgradile su modno carstvo. Blizanke danas imaju na računu oko 300 milijuna dolara. 

 

Another one from our Elle shoot

A post shared by Mary Kate & Ashley Olsen (@olsentwinsoffical) on

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0