Life&style

Pogledaj što je dobila Lana Klingor i kako je reagirala na misterioznu poruku

  • Svaki tmuran radni dan razveseli primitak velikog buketa cvijeća koji ženama razvuče osmijeh na lice
  • Jedan prelijepi buket pristigao je u našu redakciju popraćen neobičnom porukom popraćenom #unašojprirodi
  • Uvidjele smo kako je isti buket primila i Lana Klingor te smo se bacile u istraživanje tko je to naš tajni obožavatelj

U ovoj, pomalo tmurnoj, sredini radnog tjedna razveselio nas je primitak velikog buketa cvijeća. Ovaj cvjetni melem za oči sastojao se prekrasnih margareta i gipsofila te je pristigao uz neobičnu poruku na kojoj je stajalo "Vidimo se na Instagramu #unaspojprirodi".

Možda vas zanima Orhideja, ruža, tulipan... Koji je tvoj cvijet i što on otkriva o tvom karakteru? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram Instagram

Priznajemo bile smo zaintrigirane, a našu je znatiželju dodatno raspirila činjenica da smo brzom pretragom društvenim mreža uočile kako su isti dobile i slavne dame Internetskog neba - PR Managerica Lana Klingor Mihić, pjevačica Karla Zelić i plesačica Paula Jeričević te influence poput Marine Zdunić, Mirte Velečić i Nike Knezović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljudi su glavni uništavač prirode i svega #unasojprirodi.

A post shared by unasojprirodi (@unasojprirodi) on

Što se krije iza ovog profila?

Sljedeći #unasojprirodi stigli smo do istoimenog Instagram profila koji u svojim objavama informira korisnike o ekološkim pitanjima i osvještava javnost po pitanju recikliranja, ponovnog korištenja sirovina, zaštite prirode, živih bića i sl. Objave su potaknule komentare, a primjećujemo kako ih je svakoga dana sve više. Na spomenutom profilu su dostupni neki vrlo zanimljivi, ali i zapanjujući podatci vezani uz zbrinjavanje otpada i brigu o okolišu. No, izgleda kako je to tek početak ove priče jer u posljednjoj objavi najavljuju kako uskoro otkrivaju baš sve. Mi smo zaintrigirane!

Photo: INSTAGRAM

Komentari 0