Life&style

KVIZ: Oscar je pred vratima, a možeš li pogoditi koji su filmovi osvajali kipiće za najbolji film?

  • Ovog vikenda nam stiže Oscar, vrijeme je da osvježiš i provjeriš svoje znanje o filmu
  • Napravili smo kviz u kojem trebaš odrediti filmski naslov koji je u toj godini osvojio kipić za najbolji film
  • Ne sežemo daleko u prošlost, a ako pobjedničke filmove još nisi pogledala, sada je pravo vrijeme za to

Oscari su pred vratima, a tome u čast napravili smo i odgovarajući kviz! Sjećaš li se tko je sve dosad dobio zlatni kipić Oscara? Točnije, koji je od nominiranih filmova osvojio nagradu u kategoriji najboljeg filma?

U kvizu koji je pred tobom od tri ćeš ponuđena odgovora i nominirana film odabrati onaj koji znaš (ili misliš) da je osvojio nagradu Oscar za najbolji film u toj (odnosno protekloj) godini.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Nismo se vraćali daleko u prošlost pa smo odabrali 10 recentnijih dodjela i poznatijih te nominiranih filmova, a na tebi je da provjeriš svoje znanje o pobjednicima.

Možda vas zanima Filmovi s najviše Oscara u povijesti: Jesi li ih pogledala sve? Rubrika Life&style Life&style

Osim toga, ako dobitne filmove još uvijek nisi pogledala, sada je pravo vrijeme da osvježiš svoju listu i započneš filmski maraton.

Možda vas zanima Sezona je Oscara - tome u čast izabrali smo 8 najboljih oscarovskih filmova na Netflixu Rubrika Life&style Life&style

Neka igre počnu!

 
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    2 od 10 loše 👽