Life&style
Chrissy Teigen i John Legend

Kupaonica Chrissy Teigen je doista prekrasna, ali je iznenadila odabirom boje i materijala

  • Dizajner Jake Arnold stvorio je mramorni prostor iz snova i to za jednu od osoba s najviše stila u Los Angelesu
  • Kupaonica modne stručnjakinje Chrissy Teigen zasjala je u doista neočekivanoj boji
  • Iznenađujuća kombinacija boje i materijala rezultirala je doista impresivnom kupaonicom 

Što se događa kada moćni dizajner Jake Arnold udruži snage s modnom stručnjakinjom Chrissy Teigen? Dobije se najelegantnija suradnja godine (a godina je pri kraju, pa je konkurencija velika). Jake je, za neupućene, britanski, a sada kalifornijski dizajner interijera kuće Chrissy Teigen u kojoj ona živi sa svojim suprugom, pjevačem Johnom Legendom. Krajem 2020. godine podijelio je pogled na elegantan dom slavnog para, uključujući njihov životni prostor koji je ispunjen namještajem boje hrđe i obiljem mramora.

Možda vas zanima Ovo je 7 ključnih trendova u uređenju interijera za 2023. godinu Rubrika Life&style Life&style

Premda se možda činilo da je teško nadmašiti ovu neutralnu sobu (na slici niže u članku), Jakeov najnoviji post učinio je upravo to. Dijeleći fotografije Chrissyne i Johnove kupaonice, Jake Arnold nas uči kako ideje za ružičastu kupaonicu pretvoriti u upečatljivu stvarnost koja će ostati u stilu dugo nakon što Barbiecore trend prođe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Arnold (@jakearnold)

'Lijepa u ružičastom', komentirao je Jake kad je podijelio dvije fotografije, a vjerojatno će se većina složiti s time. Kupaonica u boji prašnjave ruže je, sama po sebi, nešto što treba primijetiti – i savršen je primjer kako ugraditi hrabru boju bez da se pretjera i bode u oči. 

Dizajner naglašava pomalo 'isušenu' donju ružičastu s metalnim detaljima – gledano kroz zrcalo sa zlatnim resama i slavinu.

Međutim, možda najupečatljivija značajka u prostoru je impresivan mramorni umivaonik koji se oslanja na ideje mramornog poda sličnih tonova kako bi se činilo kao da materijal teče kroz prostoriju. Ovaj mramor bez napora nadopunjuje ružičaste zidove stvarajući blistav prostor koji je jednako luksuzan koliko i lijep - i nedvojbeno umirujući. Ovo je ipak kupaonica Chrissy Teigen.

Kupaonica Chrissy Teigen i Johna Legenda majstorski je primjer za ružičastu prostoriju, zahvaljujući izvrsnom dizajneru, pa ne čudi da boja tako dobro funkcionira u ovom prostoru.

Zapravo, mnogi dizajneri će se složiti da je ružičasta savršena boja za kupaonicu jer, unatoč svojoj živosti (čak i u prašnjavim nijansama kao što je Chrissyna), dovoljno je umirujuća kako bi djelovala u najintimnijoj prostoriji tvog doma. Ružičasta i ljubičasta tople su, primamljive nijanse koje se koriste za stvaranje bezvremenskih interijera. Nijanse mogu jako varirati od rumene do električno ružičaste pa od boje lavande do duboko ljubičaste. Različiti tonovi mogu se koristiti za snažan dojam kroz odvažne dodatke ili kao pozadinu za topao, ugodan prostor kao što je lijepa pastelna spavaća soba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Arnold (@jakearnold)

Uz ove prednosti (i Chrissyno kimanje glavom u znak odobravanja), sasvim smo sigurni da će ružičasta i dalje biti na vrhu trendova boja dugo u novoj godini. 

Dom iz snova Možda vas zanima Sudionici emisija o preuređenju doma otkrivaju što se događa kad se kamere ugase Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0