Life&style
Kraš Lada novo pakiranje

Kultni Lada keksi u novom izdanju: Okus koji vraća u djetinjstvo ponovno osvaja ljubitelje slatkiša

  • Kraševo čajno pecivo s maslacem, Ladu, uskoro ćemo viđati u novom pakiranju
  • Pakiranje u kutiji zamijenit će praktična i moderna vrećica, a novim pakiranjem Lada se tako pridružuje obitelji PreKrašnih kolačića
  • Vijest je Kraš podijelio na svojem Instagramu, a obožavatelji Lade su oduševljeni

Jedno od Kraševih najprepoznatljivijih tradicionalnih čajnih peciva s maslace, Lada, pridružuje se obitelji PreKrašnih Tradicija kolačića novim pakiranjem. Iako je ovo čajno pecivo godinama dolazilo u pakiranju u kutiji, iz Kraša su objavili kako Lada postaje PreKrašna te će se uskoro moći kupiti pakiranje Lade u vrećici! 

"Sjećate li se Lade? Tako krasna, postala je PreKrašna!", stoji u opisu kratkog videa u kojem možemo vidjeti promjenu pakiranja.

Obožavatelji ovog tradicionalnog Kraševog keksa u komentarima su izrazili svoju naklonost Lada čajnom pecivu s maslacem, koja za neke traje još od djetinjstva!

Možda vas zanima Dr. Oetker ima nove preslatke limene kutijice za kekse s nostalgičnim motivima iz svoje povijesti Rubrika Life&style Life&style

Lada će se svojim tradicionalnim okusom koji vraća u djetinjstvo novim pakiranjem tako pridružiti PreKrašnim kolačićima koji odnedavno dolaze u čak osam novih okusa koji se tope u ustima. Ove prhke kolačiće tako možemo pronaći s nougat punjenjem, s punjenjem od višnje ili jabuke, s kakao punjenjem, s komadićima tamne čokolade ili pak s punjenjem okusa limuna.

"Komadić tradicije koji budi slatka sjećanja" svakako je ispravan slogan za Lada čajna peciva koja će i u novom pakiranju zasigurno biti jednako ukusna i slatka!

Možda vas zanima Slavni francuski slastičar François Perret kreirao je novi keks koji nas neodoljivo podsjeća na Domaćicu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @kras_hrvatska
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Top 5 keksa dragi su mi