Life&style

S kućom Amal i Georgea Clooneya dizajneri su oduševljeni - uspjeli su industrijski dizajn učiniti toplim i ugodnim

  • Topao pristup urbanom chicu u domu slavnog glumca i njegove supruge, odvjetnice za ljudska prava je briljantan
  • "Čist" i suvremen izgled Amal i George uspjeli su učiniti toplim i ugodnim. Amalina zasluga? 
  • Takozvana 'industrijska kuća' u kojoj je živio slavni par dizajneri ne mogu više nahvaliti

Popularni industrijski elementi, poput betona, čeličnih greda i tvorničkih prozora, mogu izgledati ugodno čisti i sterilni. U gradskoj kući u New Yorku, koju su nekoć posjedovali George i Amal Clooney, industrijski dizajn poprima mekšu i ugodniju oštrinu. Industrijska kuća, u kojoj sada živi šesteročlana obitelj, uključuje povišena garažna vrata, sjajne ormare koji vode do kamina i kauča od plavog baršuna za topao i ugodan izgled. Dekor dnevne sobe je apsolutno je zadivljujući, a autor je tvrtka 'White Arrow'.

Dizajneri objašnjavaju da višak prirodnog svjetla u industrijski uređenom prostoru pomaže stvoriti topli ugođaj. Povišena garažna vrata kao prozori unose toliko svjetla u prostor stvarajući privlačan dojam u glavnom dnevnom boravku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHITE ARROW (@thewhitearrow)

Više prirodnog svjetla u dnevnoj sobi je siguran način za stvaranje tople i ugodne atmosfere. To odmah čini prostor ugodnijim. 

Možda vas zanima Kuća biljkinog oca u Baranji je smještaj kakav si želimo ove jeseni. Vraća u djetinstvo i davno zaboravljenu prošlost Rubrika Life&style Life&style

Stručnjaci se nadalje dive inovativnom dizajnu kamina. Izvrsno su dizajnirali industrijsku dnevnu sobu i okvir za kamin. Polirani sjajni ormarići koji se protežu preko zida kamina stvaraju besprijekoran i kohezivan izgled. Svjetlucava površina ormarića podiže zid od čelika i opeke s malo nenaglašene elegancije.

Mekani namještaj, poput baršunaste sofe dodatno čini industrijski dizajn "mekim", a kauč donosi osjećaj ugode i topline u prostor neočekivanim daškom boje i zakrivljenim oblikom naspram inače ravnim i čistim linijama sobe.

Bivša kuća Amal i Georgea Clooneya u Sohou pruža izvrsnu dizajnersku inspiraciju za sastavljanje prostora koji je i industrijski i pogodan za život, moderan, a ujedno i topao.  

Možda vas zanima Bajka u Gorskom kotaru: Već se vidimo kako se opuštamo u ovoj drvenoj ljepotici s velikim staklenim stijenama Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @thewhitearrow
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa vila