Life&style

Krevetić koji oponaša pokrete maternice i Givenchy medvjedić - kakvi pokloni čekaju kraljevića?

  • Kraljevska beba zahtijeva i kraljevske opremu za djecu i poklone
  • Vjerujemo da će mama Meghan za mališana izabrati ono najbolje, a vjerojatno će se i prijatelji natjecati tko će mu pokloniti ekstravagantniji poklon
  • Nagađamo što bi od luksuznih brendova kraljević mogao baštiniti

Ako si slučajno propustila, svijet je jučer postao bogatiji za još jednu kraljevsku bebu. Kako bismo obilježili taj važan događaj, izdvojili smo par luksuznih poklona vrijednih malog grofa. Baci pogled na neke od najluksuznijih darova koje već zamišljamo u njegovoj sobi. 

Možda vas zanima Napokon je stigla kraljevska beba! Rodio se sin! Britanci u transu. Rubrika Stars Stars

"Snoo Smart" kolijevka

 | Autor: happiestbaby happiestbaby

Ovaj pametni krevetić oponaša zvukove i pokrete maternice. Da, dobro si pročitala. Izumila ga je tvrtka specijalizirana za proizvode za djecu temeljene na znanosti i tehnologiji, "Happiest baby". Tim dizajnera i inženjera s MIT-a su proizveli ovu pametnu kolijevku profinjenog dizajna koja ima mikrofone, senzore i zvučnike. Čim dijete zaplače ili se pomakne, krevetić se počne ljuljati i proizvoditi 'bijelu buku', a roditelji to sve mogu pratiti putem aplikacije. 

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

"Jeremy Scott x Cyber Lux" kolica 

 | Autor: jeremyscott.cybex jeremyscott.cybex

Ova kolica američkog dizajnera Jeremyja Scotta i njemačke tvrtke Cybex, izgledaju kao pravo malo remek dijelo. Vjerujemo da bi Meghan svog sina rado prošetala u ovim elegantnim crnim kolicima s prekrasnim zlatnim krilima i naplatcima na kotačima. Također su vrlo praktična i mogu se pretvoriti u dvije varijante auto sjedalice. S brojnim službenim posjetima kraljevske obitelji, ova će beba često biti u pokretu, a ova bi kolica mogla biti moderno i praktično rješenje.

"Micuna Ovo" hranilica

 | Autor: micunausa micunausa

Španjolski dizajn studio Micuna je običnu hranilicu pretvorio u predmet žudnje mnogih roditelja. Hranilica se naziva "Ovo" što na španjolskom znači 'jaje' zbog svog zaobljenog oblika nalik čahuri. Ovaj je minimalistički dizajnerski komad ručno izrađen od bukvinog drveta u ekološki prihvatljivom postrojenju blizu Valencije. S obzirom da se može podesiti, hranilica raste zajedno s bebom tako da ima dulji vijek iskoristivosti. Klasičan, a elegantan - upravo kao novopečena kraljevska majka.

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

"Stella McCartney" bodiji

 | Autor: stellamccartney.com stellamccartney.com

Dizajnerica koja je ujedno dizajnirala haljinu u koju se Meghan presvukla na svom vjenčanju, puno pažnje posvećuje borbi za životinjska prava i etičke prakse u modnoj industriji. Od kada se pridružila timu kraljevske obitelji, donijela je savjesnu odluku da nosi isključivo ekološki prihvatljive stajlinge prilikom pojavljivanja na važnijim događajima. U skladu s time, njezina je odjeća za bebe napravljena od organskih materijala i ne sumnjamo da će pronaći svoje mjesto u ormaru malog grofa.

"Borrn" bočica

 | Autor: blond blond

Sofisticirana bočica britanske dizajnerske tvrtke Blond inspirirana je kućnim namještajem kako bi se što bolje uklopila u roditeljski dom. Ima potpuno silikonsku unutrašnjost bez BPA, štetnog kemijskog spoja koji se koristi za proizvodnju plastike, a napredni postupak oblikovanja omogućuje da plastična struktura unutar silikona ne dodiruje sadržaj boce što ju čini sigurnom i higijenskom. Silikon podnosi visoke temperature pa se bočica može višekratno sterilizirati, a na kraju njezinog vijeka i reciklirati što bi se kraljevskim roditeljima moglo svidjeti.

Možda vas zanima Tko su žene koje zapravo odgajaju kraljevsku djecu i kakve sve torture moraju proći Rubrika Život Život

"Eco Birdy" svjetiljka

 | Autor: ecobirdy ecobirdy

Ova je svjetiljka napravljena od recikliranih plastičnih igračaka kao i većina proizvoda ove belgijske tvrtke. Glavna im je zadaća prikazati važnost recikliranja i činjenicu da otpad ponovno može izgledati lijepo. Osim toga, oblik nosoroga bi se posebno mogao svidjeti Meghan i Harryju s obzirom na njihovu osobnu povezanost s Afrikom. 

"Givenchy" medvjedić

 | Autor: givenchy givenchy

Poznato je da je Givenchy jedan od omiljenih brendova Vojvotkinje od Sussexa. Nosila je njihovu vjenčanicu, a rado ih bira i za razne druge događaje. Ostala im je vjerna i tijekom trudnoće, a uzevši to u obzir, nije nam teško zamisliti malog grofa u nekoj njihovoj kreaciji. No, za početak će biti dovoljan i jedan luksuzni medvjedić, a mi ne bismo imale ništa protiv da nam ga netko pokloni.

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0