Life&style

Baby Lasagna zakazao je prvi, veliki samostalni koncert! Ulaznice kreću u prodaju već sutra!

  • Ako se i tebi sviđa Baby Lasagna, imati ćeš ga prilike uskoro slušati u Zagrebu, uz još poznatih Eurovizijskih imena, u klubo Bogaloo koji na jednu večer postaje mjesto iz snova za fanove Eurovizije
  • No još je uzbudljivija najava trenutačnog glazbenog heroja svih Hrvata: samostalni koncert 
  • Nakon nastupa na više festivala koji slijede u narednim tjednima Baby Lasagna je najavio samo svoj spektakl na zagrebačkoj Šalati. Ulaznice kreću u prodaju već sutra
  • Pročitaj više: Suze Baby Lasagne na Trgu nisu bile jedini dirljiv trenutak, ovaj je skoro svima promaknuo

Brojni obožavatelji pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' imali su priliku uživati u njezinoj live izvedbi u nedjelju, na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, kada se Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vratio iz Malmöa s natjecanja na Euroviziji. Cijela Europa pa i šire se zaljubila u pjesmu koja je ove godine predstavljala Hrvatsku na Euroviziji, ali ipak je srca ukrao Baby Lasanga. Na valu njegove popularnosti, ali i popularnosti kakvu Eurovizija kao natjecanje ima u Hrvatskoj, uskoro se održava koncert s najvećim Eurovizijskim pjesmama. O čemu je riječ?

 

U Boogaloou  će se 8. lipnja održati glazbeno-scenski događaj 'Eurosong - najveći hitovi', a uz Baby Lasagnu i pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', posjetitelji će moći uživati u nastupu prošlogodišnje predstavnica Norveške na Eurosongu Alessandra Mele, Emilije Kokić, Efendi i brojnih drugih izvođača. Uz poznate Eurovizijska imena, na koncertu će nastupiti i brojni domaći i inozemni glazbenici koji su obilježili svoje nacionalne izbore za pjesmu Eurovizije, kao što su Marko Bošnjak i Jeorge iz Španjolske. Iako je prvotno koncert treba biti održan u Boćarskom domu, organizatori su objavili kako se događaj seli u Boogaloo, a sve kupljenje ulaznice vrijede i za novi koncert. Cijena ulaznice je 35,70 eura i moguće ju je kupiti na linku.

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Gdje će još nastupiti Baby Lasagna?

Imamo lijepu vijest za fanove - ovo nije jedini nastup Baby Lasagne! Naime, u Umagu se održava doček glazbenika, 15. svibnja  s početkom u 19 sati. Doček će se održati na umaškom Trgu, a sigurni smo da će se nekoliko puta moći čuti "Meow, cat, please,meow back". 

U ritmovima 'Rim Tim Tagi Dim' moći će uživati i svi oni koji se nađu u Splitu za vrijeme Melodija Jadrana koje se održavaju od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu. Baby Lasagna će za ovaj nastup udružiti snage s natjecateljem 'Superstara' Petrom Šegedinom Pijerom te Tončijem Huljićem i Madre Badessom. Baš nas zanima kakav će to nastup i izvedba biti. 

Baby Lasagna ima potvrđen još jedan nastup i to u blizini Zagreba. Naime nastupiti će na 37. Danima piva u Karlovcu. Baby Lasagna zatvoriti će jedan od najpopularnijih ljetnih festivala, a nastup će se održati 1. rujna. 

Prvi samostalni koncert 

Odlična vijest je i da je Baby Lasagna najavio svoj prvi, samostalni koncert u Zagrebu! Koncert će se održati na Šalati, 12. rujna 2024. godine, a ulaznice stižu u prodaju već ove srijede od 12:00 na stranicama Eventima i na njihovim prodjanim mjestima. Cijene ulaznica još nisu poznate, a javiti ćemo kada saznamo više detalja.

 

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukić

Komentari 0