Life&style

Suze Baby Lasagne na Trgu nisu bile jedini dirljiv trenutak, ovaj je skoro svima promaknuo

  • Kad je Marko Purišić jučer na Trgu ispustio suzu od ganuća, nije bio jedini. Ovlažile su se oči mnogih na dočeku i pred malim ekranima
  • Ipak, ono što nismo vidjeli na televiziji jest zagrljaj Baby Lasagne i njegove djevojke Elizabete s kojom je tri godine i koja je odigrala veliku ulogu u cijeloj priči oko 'Rim Tim Tagi Dim' i Eurosonga
  • Pročitaj također: Imamo 7 obrada pjesme Rim Tim Tagi Dim Baby Lasagne - koja ti se najviše sviđa?

Kad su se jučer na pozornici na zagrebačkom glavnom trgu oči Baby Lasagne napunile suzama i nije od ganuća dočekom u Hrvatskoj nakon Eurosonga mogao nekoliko trenutaka progovoriti, trenutak je doista bio nabijen emocijama. Kamere koje su snimale publiku otkrile su ne samo jednu osobu koja je s njime zasuzila nego mnoge, otpuštajući sve one emocije koje su se u nama kovitlale posljednja dva dana.

Baby nije samo naš junak, drag i simpatičan mladić kakvog smo ga upoznali već i vrlo osjećajan dečko. Naravno, da su ovakva događanja za svakog izvođača vrlo emotivno iskustvo, ovakvo ili onakvo, no osim suza na pozornici Na Trgu bana Jelačića, još nas je trenutak dirnuo, no to nije popratilo tako mnogo kamera...

Ono što nam je (skoro) promaknulo je dirljiv trenutak u kojemu je mladi istrijan pojurio u zagrljaj svojoj zaručnici nakon što je proglašen pobjednik Eurosonga. Njihova fotografija doista je romantična i dirljiva. 

Ono što se na malim ekranima nije vidjelo je zagrljaj se Elizabetom, objavljen na Instagram profilu Eurovision pod postom “Trenutci za pamćenje” koju su mnogi komentirali kao divnu podršku koju Marko ima u svojoj zaručnici. 

Inače, Elizabeta Ružić i Baby Lasagna zajedno su tri godine, upoznali su se preko Instagrama i prvi je spoj, kako je ispričala u filmu o pjevaču, "bio potpuni neuspjeh". Što očito nije bio pouzdan dojam. Ne opovrgava to samo veza koja traje do danas i fotografija zagrljaja iz Malmöa. Markova zaručnica odigrala je veliku ulogu u cijeloj priči oko 'Rim Tim Tagi Dim" pjesme. Zaslužna je za službeni spot pjesme, a Marko je već više puta istaknuo da je imidž Baby Lasagne u potpunosti njezinih ruku djelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

Photo: Pixsell/Emica Elveđi
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    car zelim mu sve najbolje ukarijeri on je POBJEDNIK skromna osoba eurosonmg sramota nek se pokriju usima