Life&style
Prima namještaj

Kolekcija za ugodniji život: Najveći domaći proizvođač namještaja predstavio nove elegantne komade

  • Najveći hrvatski proizvođač namještaja, 'Prima', održao je event pod nazivom „Prirodni dio doma“
  • Predstavili su svoj novi katalog pun inspiracija za uređenje svih prostorija doma i novu kolekciju bezvremenski elegantnog namještaja 
  • Više od 150 uzvanika provelo je ugodne trenutke uz zanimljiv panel te prezentaciju nove kolekcije 

Prirodno je osjećati se ugodno u vlastitom domu, bio je to glavni zaključak panela, ali i misao vodilja koja je prožela cijeli event
Na raskošnom brunchu u Zaprešiću, u prostorima Prima showrooma, jučer se okupilo više od 150 uzvanika, redom zaljubljenika u svijet uređenja interijera. Arhitekti, dizajneri interijera, mnogi influenceri i celebrityji, mediji, kao i brojni poslovni partneri uživali su u šetnji kroz oživljene stranice kataloga Prima interijeri 2023., otkrivajući šest ambijenata u 660 kvadrata uređenih u različitim i vrlo popularnim stilovima.

Neki su otkrili da su zapravo minimalisti, druge je oduševio mediteranski đir, treći su se prepoznali u skandinavskoj jednostavnosti, a svi su iz prve ruke doživjeli zašto je Prima namještaj prirodni dio svakog doma.

 | Autor: PR PR

„Mi u Prima grupi svakom kupcu želimo stvoriti ugodan dom i predstaviti se na tržištu kao tvrtka koja prati sve nove trendove i koja svoju inspiraciju za razvoj novih kolekcija namještaja pronalazi u prirodi. Prirodu želimo dovesti u svaki dom. Možda se pitate zašto baš ustrajemo na prirodi? Smatramo da je čovjek dio prirode i da se najbolje osjeća kada je povezan s prirodom. Zato, bilo da se odmara u domu, apartmanu ili uredu želimo da se naš kupac osjeća ugodno, da ima osjećaj kao da je u prirodi“, rekao je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe, koji je u 28 godina malu obiteljsku tvrtku pretvorio u uspješan poslovni sustav, vodeći na domaćem tržištu namještajem.

Možda vas zanima Neodoljivi blagdanski motivi: U Pepco je stiglo što nam je potrebno za najslađi uskrsni stol Rubrika Life&style Life&style

Radić je istaknuo i da Prima svojim kupcima pruža cjelovito rješenje za opremanje doma, vikendice, apartmana ili bilo koje vrste interijera te kako više od 2000 zaposlenika Prima grupe u sedam tvornica na području Hrvatske te Bosne i Hercegovine svaki dan dizajnira, razvija i proizvodi nova i još bolja rješenja koristeći ponajprije hrvatsko drvo i ostale kvalitetne materijale. To je glavna posebnost Prima grupe kojom se ističe na tržištu te pritom garantira povoljnu cijenu za visoku kvalitetu.

 | Autor: PR PR

Namještaj za bolji život

„Danas čovjek uopće ne mora tražiti majstora jer ima Primu. Na kupcu je samo da dođe u Prima salon, a sve ostalo je naša briga. Mi ćemo izmjeriti prostor, napraviti najbolje dizajnersko rješenje i 3D vizualizaciju, a kupac može zajedno s prodajnim savjetnicima odabrati materijale i svoj stil interijera. Dajemo potpuno cjelovito rješenje i sve to u dizajnu koji je inspiriran prirodom, a s druge strane je aktualan, moderan i svjež“, dodao je vlasnik i direktor Prima grupe.

 | Autor: PR PR

Prirodno je osjećati se ugodno u vlastitom domu, bio je to glavni zaključak panela, ali i misao vodilja koja je prožela cijeli event. Panel na temu „Priroda u domu“ u kojem su sudjelovali renomirani stručnjaci iz područja arhitekture, psihologije, dizajna interijera te razvoja namještaja moderirala je Jelena Glišić, poznata TV voditeljica i novo lice Prima grupe.

Jedna od panelistica, urednica portala specijaliziranog za dizajn i arhitekturu Dblog Boba Blašković otkrila je da prirodni dio doma nalazimo u svim trendovima koji su trenutno in, a to su prvenstveno oni svevremenski poput skandinavskog, mediteranskog i boha, ali i u trendi stilovima poput wabi-sabija i japandija koji nas podučavaju da živimo u suglasju s prirodom.

 | Autor: PR PR

Interijer koji opušta

Mia Zadro, jedna od stručnjakinja iz odjela Razvoja proizvoda u Prima grupi koja je kao produkt dizajnerica odgovorna je za osmišljavanje modernih komada naglasila je da su u njezinom poslu priroda, svakodnevan život i potrebe kupaca nepresušan izvor inspiracije.

 | Autor: PR PR

„Nama je cilj upoznati vas s našom ponudom, oduševiti vas i pokazati vam da idemo naprijed. Želimo biti najinovativniji na tržištu te kontinuirano nuditi nova i bolja rješenja. Budući da se ljudi sami često boje kombinirati boje dekore i materijale te možda nemaju osjećaj za vizualizaciju, mi smo se pobrinuli da im u sustavu za 3D vizualizaciju prikažemo kako će točno izgledati interijer da bi se mogli lakše zamisliti u prostoru. Gradimo priču zajedno, slušamo kupce i pomažemo im da stvore prostor u kojem će uživati“, zaključila je Mia.

 | Autor: PR PR

Kreativno nadahnuće i detaljan uvid u bogatu ponudu Prima namještaja za cjelovito opremanje interijera pronađi u dosad najraskošnijem izdanju kataloga Prima interijeri na čak 320 stranica. Oplemeni i ti svoju svakodnevicu namještajem koji je prirodni dio doma. Zatraži svoj primjerak Prima interijera 2023. na Prima webshopu!

Možda vas zanima Zavirili smo u novouređeni DeColores Studio, divnu oazu inspiracije za restauraciju namještaja Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR

Komentari 0