Life&style

Koje zabavno izdanje u blagdanskim bojama! Oreo lansirao kekse u suradnji s Lady Gagom

  • Oreo se na vrlo zanimljiv način pripremio za svoja blagdanska izdanja popularnih keksa
  • Naime, živopisni keksi  blagdanski zelene kreme umotane u ružičasti keks zapravo predstavljaju suradnju s Lady Gagom 
  • Nadahnuti su posljednjim album pjevačice i glumice ‘’Chromatica’’ i djeluju baš zabavno 

Mala čudovišta, kako tepa svojim fanovima Lady Gaga, zaista imaju razloga za veselje! Oreo lansira ukusne slatke zalogaje koji vodi u svijet popularne pjevačice. Naime, u posljednjoj kolaboraciji Oreo je udružio snage s Grammyjem nagrađenom umjetnicom kako bi predstavio kekse nadahnute njezin šestim studijskim albumom Chromatica. Nova poslastica dolazi u obliku ružičastih keksa punjenih zelenom kremom i to s utisnutim motivima tematski vezanima za Gagin album. Jesi li ikada vidjela zabavnije Oreo izdanje?

Možda vas zanima Oreo je izgradio trezor na sjeveru Norveške kako bi keksi preživjeli kataklizmu i uništenje Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: OREO OREO

‘’Ova suradnja nadahnuta je svijetom Chromatice gdje vlada ljubaznost. Volim ove ružičaste kolačiće sa zelenom kremom i nadam se da će ti uljepšati dan kao meni’’,  rekla je Lady Gaga za strane medije. 

Možda vas zanima Slatko iznenađenje za ljubiteljice Orea: Uskoro dolaze dva nova okusa! Rubrika Life&style Life&style

Tim povodom 34-godišnja pjevačica objavila je Instagram video na kojem se u društvu svog psa Kojia sladi personaliziranim Oreo keksima koji se uskoro mogu očekivati na američkom tržištu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Mnogi njezini pratitelji oduševili su se ovom viješću, a neki su priželjkivali da se keksi nađu i na policama diljem svijeta. Hoće li ovi šareni slatki zalogaji stići u Hrvatsku, ostaje za vidjeti. 

Oreo je najavio i sponzorstvo neprofitne zaklade ‘’Born this way’’ koju je pokrenula Lady Gaga sa svojom mamom 2012. godine kako bi pružila podršku mladima koji se bore s mentalnim poteškoćama

Možda vas zanima Najskuplji Oreo na svijetu! Evo zašto je netko za jedno malo pakiranje keksa platio 110 tisuća kuna... Rubrika Life&style Life&style

‘’Zajedno s Lady Gagom, jedva čekamo osloboditi njezin svijet Chromatice na našim Oreo keksima i potaknuti obožavatelje da šire glazbene poruke dobrote kako bi stvorili radosniju i povezaniju zemlju", rekao je Justin Parnell iz Orea. 

Photo: Shutterstock/PR

Komentari 0