Life&style

Koje su tvoje najveće prednosti u seksu i tko ti je idealan partner u krevetu, prema tvom horoskopskom znaku

  • "Koji je tvoj horoskopski znak?" možda nije prvo pitanje koje postavljaš prije nego što legneš s nekim u krevet
  • No postoji razlog zbog kojeg bi željela saznati detalje prije nego što s nekim odeš pod plahte
  • Ispostavilo se da zvijezde znaju ponešto o seksualnoj kemiji između dva horoskopska znaka

Ispostavilo se da zvijezde možda nešto znaju kada su u pitanju tvoji ljubavni interesi, jer sigurno je reći da je seksualna kemija prilično važan dio veze. A postoje i određene seksualne osobine i snage koje bi mogla imati u spavaćoj sobi koje mogu ili uključiti ili isključiti tvojeg partnera, ovisno o njegovom znaku. 

Ipak, bez obzira kojem se znaku odlučiš "udvarati", zavirivanje u seksualne sklonosti tvojeg partnera može ti pomoći da bolje razumijete lajkove i antipatije i kako najbolje biti sinkroniziran. Pa, što očekivati? Astrologinja Valerie Mesa otkrila je nekoliko savjeta. Nadamo se, ne samo da će seks biti ugodniji, već će se ta strast prenijeti i na druga područja veze kako bi se stvorila veća intimnost i povjerenje.

 | Autor: Unsplash/Mimi Lalaa Unsplash/Mimi Lalaa Zaljubljeni par

Ovan

U astrologiji je Mars planet strasti i želja i ta će se strast sigurno probiti do spavaće sobe. "Rođeni pod znakom ovna blagoslovljeni su nevjerojatnom izdržljivošću i usijanom strašću koja im prolazi žilama", kaže Mesa. 

I, bez obzira na spol, Ovan voli preuzeti odgovornost. "Muškarac Ovan želi svoju djevojku u pokornom seksualnom položaju, a žena Ovan želi svog ljubavnika tamo gdje ga može u potpunosti posjedovati", objašnjava astrologinja. Jedno je sigurno: Ovan voli potjeru. Najbolje podudaranje za seks imati će sa Vagom i Strijelacem.

Blizanci

Znatiželjni i puni nestašluka, Blizanci su prevaranti zodijaka. Pod vladavinom su Merkura, glasnika bogova, oni rođeni u znaku blizanaca žude za intelektualnim razgovorima s velikom dozom mentalne stimulacije, kaže Mesa.

Blizanci održavaju seks prilično laganim i zabavnim. "Blizanci žele igrati ljubavnu igru ​​i budite sigurni da će vas pritom zavesti", kaže Mesa. U spavaćoj sobi i muškarac i žena Blizanci traže uzbuđenje i eksperimentiranje. Ali, ovaj zračni znak seksu pristupa drugačije od ostatka zodijaka."Njihov idealni scenarij sastoji se od tone predigre", kaže Mesa. Oh, i navalite na sexting i prljave razgovore! Riječi su presudan dio njihove tehnike zavođenja, objašnjava ona.
Najbolje im odgovaraju za seks: Ovan i Vodenjak.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Zagrljeni par pod plahtama

Možda vas zanima Koje su cipele savršene za tvoj horoskopski znak? Jer, jedne su nam uvijek draže od drugih, zar ne? Rubrika Moda Moda

Rak

Intuitivni i njegujući, rakovi su psihički empatiji zodijaka. Što to točno znači? "Rođeni pod znakom rakova prirodno su prijemčivi i njima upravljaju njihove emocije. Pod vodstvom promjenjivog mjeseca, ovaj vodeni znak hodajući je vrtlog sanjarske nostalgije i potisnutih osjećaja", kaže Mesa. Za Raka se zaljubljenost sastoji od ozbiljne predanosti i duboke emocionalne bliskosti, stoga se nemojte iznenaditi ako ne vole povremene zabave ili životinjski seks. "Rak se voli osjećati sigurno i potrebno u njihovoj vezi - inače će se lako zauvijek sakriti u svoje ljuske", kaže ona. Najbolje podudaranje za seks imaju sa: Ribama i Bikovima.

Lav

Slično njihovom sestrinskom znaku Ovnu, Lav je vrlo strastven. Upravljani suncem, oni rođeni pod znakom lava blagoslovljeni su blistavom karizmom, kaže Mesa.

Nemojte se šokirati ako Lav osvijetli sobu. "Lav je dijete zodijaka, čiji je život pozornica i njihov ego igra vodeću ulogu", kaže Mesa. Vaš Lav mogao bi očekivati ​​divljenje u spavaćoj sobi - ali kad jednom vidite što Lav može učiniti, možda ćete ipak biti spremni pohvaliti ga. "Ovaj vatreni znak ne želi ništa više od toga da ga se voli, treba i divi mu se. Razmetanje svojom robom nužno je u vezama, a očekuju i da to čine i njihovi partneri. Vođenje ljubavi epska je predstava, a seksualne maštarije su više nego dobrodošle",  Kaže Mesa. Najbolje se podudara za seks sa: Ovnom i Škorpionom.

Bik

Suprotno vatrenom Ovnu, Bik je strpljiv i nježan. Pod vladavinom planete Venere, božice ljubavi i ljepote, oni rođeni pod znakom bika vole odvajati svoje slatko vrijeme prepuštajući se životnim užicima, kaže Mesa.

Ipak, "nemojte se zavaravati njihovom smirenom nastrojenosti - Bik je tvrdoglav i nevjerojatno odlučan. Senzualan i neposredan, ovaj zemaljski znak svijet vidi sa svojih pet osjetila i izražava seksualnost intenzivnim fizičkim kontaktom", kaže Mesa. "Njihov romantizam potječe od vladajuće planete Venere, a tjelesni instinkti od njihovog elementa", kaže Mesa. Što očekivati? "Vođenje ljubavi s Bikom sastoji se od puno ljubljenja i dodirivanja. Sirov i zemljan, bik želi partnera koji voli kuhati jednako koliko se vole maziti. Žele da seks bude spor i neodoljiv", kaže ona. (Baš kao i obrok.) Najbolje im odgovaraju za seks: Rak i Jarac.

 | Autor: Unsplash@Crystalweed Unsplash@Crystalweed Žena prilazi muškarcu u spavaćoj sobi

Djevica

Djevica bi mogla biti malo preciznija i proračunata u krevetu. "Zloglasna po svom perfekcionizmu i skrupuloznim ličnostima, Djevica je predani sluga zodijaka. NJihov um je metodičan i analitičan; otuda i njihova oštra preciznost i pažnja prema detaljima", kaže Mesa. "U ljubavi je ovaj zemaljski znak kritičan i staromodan, ali nakon pažljive analize Djevica se neće zaustaviti ni pred čim kako bi udovoljila partneru", kaže Mesa. Savjet? Istuširaj se prije. "U spavaćoj sobi mora biti čist okoliš i dobra higijena", kaže Mesa. Ili, čak možete imati i seks pod tušem. Najbolje im odgovara za seks: Jarac i Škorpion.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom

Vaga

"Veneraška i koketna, Vaga je ljubitelj zodijaka", kaže Mesa, što znači da je ovaj zračni znak neodoljivo šarmantan i zaljubljen u ljubav.

Pod vladavinom božice Afrodite, Vage se najbolje osjećaju okružene ljepotom, a pronalazak savršene ravnoteže njihov je krajnji cilj. Ali, evo lukavog dijela. Zaljubiti se u Vagu nije problem - navesti Vagu da se zaljubi u vas, to je izazov, kaže Mesa. "Oni koji su rođeni pod znakom Venerove vage blagoslovljeni su umijećem zavođenja. Ako vas zanima muškarac Vaga, pustite ga da juri. Za njih seks nije ni toliko važan koliko osjećaj sreće i ispunjenosti u vezi. Odjenite se da biste impresionirali i okupali se u svom najskupljem parfemu. Zaljubljivanje u vas njihov je omiljeni dio", savjetuje Mesa. Najbolje im odgovara za seks: Ovan i Bik.

Škorpion

Vođen karmičkim Plutonom, planetom transformacije i Bogom podzemlja, Škorpion je grabežljivac zodijaka, kaže Mesa. Dakle, mogli bi sakriti svoju sirovost pod plaštem strahova i duboke tajne, koristeći zastrašivanje kao faktor u poticanju spletki i vrućine."I blagoslov i prokletstvo, Škorpioni su rođeni s hipnotičkom aurom i intenzivnim psihičkim sposobnostima. 

Povezujući um, tijelo i dušu, kada je zaljubljen, ovaj vodeni znak puca od strasti, kaže Mesa. Savjet? Pročitajte Pedeset nijansi sive u pripremi i odaberite nekoliko fetiša koje ćete isprobati. Najbolje podudaranje za seks imaju sa: Lavom i Djevicom.

Strijelac

Pod vladavinom Jupitera, Strijelac je najavanturističkiji znak u zodijaku. Zvuči zabavno, zar ne? "Optimistični i entuzijastični, oni rođeni pod znakom strijelca čeznu za putovanjima, višim učenjem i novim iskustvima", kaže Mesa.

I, pogodite što - zavođenje ovog znaka neće biti teško. "Kad je zaljubljen, Strijelac je transparentan i otvoren. Ono što vidite je ono što dobijete, a igre jednostavno ne dolaze u obzir", kaže Mesa. Napaljuju ih prirodni tragači za uzbuđenjem, spontani seks i avanturističke fantazije. "Ovaj je vatreni znak uvijek raspoložen za eksperimentiranje i želi da se i u spavaćoj sobi osjeća kao u  potpuno novoj avanturi", dodaje ona. Savjet? Pokušajte s tantričkim seksom. Najbolje podudaranje za seks: Ovan i Blizanci.

 | Autor: Unsplash/Johnatan Borba Unsplash/Johnatan Borba Romantična atmosfera

Jarac

Mudri i odlučni, oni rođeni pod znakom Jarca donose odluke kao da ulažu. Zanimljivo.

Prije odvođenja Jarca u krevet, možda će vas prvo htjeti bolje upoznati i razviti tu intimnu vezu. "Pod vladavinom ozbiljnog Saturna, oni rođeni pod znakom jarca prirodno su oprezni i rezervirani. Ovaj zemaljski znak mora znati točno gdje su u vezi, inače ne ide nikamo", kaže Mesa. I, tradicionalni i konzervativni, Jarci nalikuju seksualnim tendencijama klasičnog holivudskog filma. Dakle, nešto za očekivati? Prije nego što stigne u spavaću sobu, Jarac bi mogao upaliti muziku i otvoriti bocu finog vina, ali kad jednom počnu, lako se može pretvoriti u vođenje ljubavi cijelu noć, kaže Mesa. Izdržljivost Jarca je prilično jaka. Najbolje im odgovara za seks: Djevica i Škorpion.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

"Vodenjak je genij zodijaka. Pod vladavinom revolucionarnog Urana, oni rođeni pod ovim znakom prirodno su rođeni vizionari i intelektualci. Ali, budući da su logični, Vodenjake se lako može pogrešno shvatiti", kaže Mesa.

Slično njihovom sestrinskom znaku Blizancima, i ovom zračnom znaku treba puno razgovora i mentalne stimulacije prije nego što postane intiman. Ali, nakon što to zaključate, očekuje vas poslastica, kaže Mesa. Ali imajte na umu - predanost nije nužna Vodenjacima, kaže ona, jer Vodenjaci cijene neovisnost i slobodu. Dakle, možda će prije biti skloniji "prijateljima s povlasticama", ili možda žele stvari učiniti neobaveznijima prije nego što postanu preozbiljni. I, vole eksperimentirati i djelovati na tu divlju, slobodoumnu strast, ali ta emocionalna odvojenost i dalje može biti prisutna. "Seks može biti malo neuredan - što je nekonvencionalniji to bolje", kaže Mesa. Najbolje podudaranje za seks: Škorpion i Blizanci.

Riba

Vladom nedostižnog Neptuna, oni rođeni pod znakom Ribe su duhovni i onostrani, kaže Mesa.

Dakle, mogu izgledati vrlo tajanstveno i u skladu s okolinom. A budući da su empatične, Ribe se najbolje osjećaju kada emocionalno liječe one oko sebe, dodaje. "Njihovi su neptunski snovi psihički i šareni, jer su rođeni sa živom maštom. Dakle, kad su zaljubljeni, Ribe su romantične i zavodljive. Potrebe partnera im su na prvom mjestu i slične su sestrinskom znaku Škorpionu, čeznu za spajanjem i fizički i duhovno", Kaže Mesa. "Njihov je seks erotičan i hipnotičan, gotovo poput sna". Najbolje im odgovara za seks: Rak i Škorpion.

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: shutterstock

Komentari 0