Life&style

Kinder ima rođendansku pinjatu! Namijenili su je djeci, ali tko je od nas odraslih ne bi htio na svojoj proslavi?

  • Rođendane je ovih dana puno teže organizirati i mnogi traže nove načine kako bi proslavili svoj dan za pamćenje 
  • Sigurno će ih razveseliti novitet iz Kindera – rođendanska pinjata u obliku ljame prepuna poznatih nam slatkiša
  • Vjerujemo kako će joj se veseliti kako djeca tako i stariji, a može se nabaviti po cijeni od oko 320 kuna

Uskoro slaviš rođendan i planiraš super zabavu u krugu najbližih? A možda si poput nas jedva dočekala ugodne tople dane i ne trebaš ti baš nikakav povod za sjajan povod uz omiljeno društvo. Naravno ako to dozvole uvjeti pandemije... I dok držimo palčeve i na rukama i na nogama da epidemiološka slika bude povoljna, nema razloga da već ne škicnemo što bi to naše zabave moglo učiniti najuzbudljivijima ove godine

Možda vas zanima Pinjata za odrasle: Umjesto bombona ispadaju bočice s omiljenim alkoholnim pićima Rubrika Life&style Life&style

Sigurno ćemo razmisliti o meniju i osvježavajućim gutljajima pićima, ali važno mjesto pripada i zabavnim aktivnostima koji će našim gostima ostati u sjećanju i godinama poslije.

Kako ti zvuči Kinder pinjata? Prilično uzbudljivo, zar ne?

 | Autor: Amazon Amazon

Kinder je upravo lansirao rođendansku pinjatu u obliku raznobojne ljame prepunu svima omiljenim čokoladicama. Mnogi će htjeti ugrabiti svoj zalogaj među čak 40 pojedinačno umotanih Kinderovih slatkiša među kojima će se pronaći i 6 Kinder jaja. 

Naručila rođendansku tortu, a onda u šoku i suzama pokazala potpuni fijasko: Ovo ne mogu platiti!

‘’Zbog pandemijskih mjera znamo da proslave dječjih rođendana nisu ono što su nekad bile. Željeli smo pomoći roditeljima omogućivši im da na zabavan način sa svojom obitelji proslave posebne trenutke. Naš rođendanska pinjata osmišljena je kao podrška roditeljima kako bi svojoj djeci priredili dan za pamćenje u udobnosti vlastitog doma’’, rekao je Leo Bartelli, direktor marketinga iz Kindera.

 | Autor: Amazon Amazon

Kinder pinjata prodaje se na Amazonu za 36 funti (odnosno 320,00 kuna), ali trenutno je rasprodana.

Vjerujemo kako bi ova pinjata razveselila mnogu djecu, ali ili i malo starije društvance. Mi ne bismo imali ništa protiv toga da i po ovoj ukusnoj aktivnosti pamtimo svoj rođendan, a ti?

Photo: Amazon

Komentari 0