Life&style

Naručila rođendansku tortu, a onda u šoku i suzama pokazala potpuni fijasko: Ovo ne mogu platiti!

  • Sekin rođendan sigurno je jedan od važnijih godišnjih događaja, zar ne?
  • Mlada Britanka tako je htjela iznenaditi svoju sestru preslatkom tortom koju je naručila od svoje prijateljice za 130 kuna
  • No, ono što je dobila zaista je bilo sramotno – horor tortu Britanka je u suzama pokazala na TikToku

Uvijek je lijepo poticati male poduzetnike i potražiti lokalne usluge, ali jednu Britanku je to koštalo priličnog razočarenja i pokoje suze. TikTok korisnica Lily Davies imala je najbolju namjeru iznenaditi svoju sestru za rođendan preslatkom ružičastom tortom u obliku svinjice. Tortu kakvu je htjela pokazala je lokalnoj slastičarnici odnosno svojoj prijateljici od koje je zatražila izradu slične za cijenu od oko 130 kuna. No, ono što je dobila na sam rođendan svoje sestre nimalo nije izgledalo čemu se Lily nadala. 

Možda vas zanima Supruzi je za rođendan naručio bizarnu tortu u obliku njoj najdraže stvari. Ne, nije to što misliš! Rubrika Život Život

Na niskoj torti u oči je odmah upadala neuredna ružičasta glazura na vrhu s nečim što je podsjećalo na glavu životinje. Vrh torte dodatno je ukrašen Smarties bombonima, a dvije čokoladice utaknute su sa strane u tortu i trebali bi simbolizirati šapice.  

Nevjerojatno je, ali ljudi nauručuju i ovakve torte za vjenčanje ili rođendan

''’Zamolila sam prijateljicu da napravi toru za rođendan moje sestre. Ne mogu platiti 130 kuna za ovo!’’, izjavila je Lily na početku videa. 

@lilydavies.2

Had to block her to post this ffs 😭😭supporting small businesses

♬ original sound - Madeline

Video fijaska s rođendanskom tortom postao je viralan s više od milijun pregleda i stotine tisuća komentara. 

‘’Kakav horor, ne bi uzela ovu tortu ni da je besplatna’’, ‘’Pravi primjer onoga ‘koliko para, toliko muzike’’’, ‘Nikada ne bih prijateljici dala ovakvu tortu. Nisam profesionalac, ali ne bih nikada dala ovo’’, ‘’Bilo bi mi neugodno to predati’’, samo su neki od komentara. 

 | Autor: TikTok/@w_e_s_t_m_a_n TikTok/@w_e_s_t_m_a_n

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

...

Photo: TikTok/@w_e_s_t_m_a_n

Komentari 0