Life&style

Kakva sreća! Bile su prijateljice 8 godina prije nego su shvatile da su sestre

  • Julia Tinetti i Cassandra Madison upoznale su se na poslu 2013. godine i brzo postale prijateljice.
  • Obje su posvojene iz Dominikanske Republike i često su se šalile kako su sestre.
  • Iako zvuči kao priča iz rubrike "Nije se desilo", čini se kako život zbilja piše najnevjerojatnije priče, a ovu donosi Insider.

Julia i Cassandra su kao male djevojčice obje posvojene iz Dominikanske Republike i odgojene u obiteljima koje su živjele u Connecticutu, na udaljenosti od 20 minuta. Upoznale su se tek 2013. godine kada se Cassandra javila na oglas za posao konobarice u baru u kojem je Julia radila kao hostesa.

Kad je Cassandra ušla u bar, Julia je komentirala njenu tetovažu dominikanske zastave jer i ona ima jednu. I jedna i druga su spomenule kako su posvojene iz Dominikanske Republike, ali tome u trenutku nisu pridavale previše pozornosti. Međutim, njihova fizička sličnost bila je toliko očita da su ih vrlo brzo i gosti i kolege počeli komentirati.

Iako su se šalile na temu da su sestre, nešto ih je obje kopkalo i odlučile su provjeriti rodne certifikate. Ispalo je da nisu rođene na istom mjestu te da imaju različite biološke roditelje. I tu počinje onaj surealni, "ma nije se desilo", nevjerojatni dio priče.

Naime, Julia ima još jednu prijateljicu koja je također posvojena u Dominikanskoj Republici. Dok je ta prijateljica istraživala vlastito naslijeđe, došla je do uvjerenja da su njezini papiri za posvojenje zamijenjeni s onima prijateljice Julie. Njih dvoje su posvojene istoga dana, pa se činilo mogućim. Ispalo je da informacije u rodnom listu Julijine prijateljice odgovaraju i podacima Cassandrine biološke obitelji.  

Nevjerojatna priča! Tri sestre rođene su na isti dan, u razmaku od tri godine - kao da je sudbina Možda vas zanima Nevjerojatna priča! Tri sestre rođene su na isti dan, u razmaku od tri godine Rubrika Life&style Life&style

Kako je Cassandra već ranije upoznala svoju biološku obitelj, oca i šestero mlađe braće odlučila je pitati tatu o čemu se radi. Otac joj je priznao kako je imao još jednu djevojčicu samo godinu nakon nje te da su je isto dali na posvojenje. 

 | Autor: insider screenshot insider screenshot Julia i Cassandra kao bebe Na taj način, Julia i Madison su saznale da su sestre što je samo pojačalo njihovu bliskost. Budući da je Cassandra od ranije u kontaktu s obitelji i govori španjolski, trenutno pomaže Juliji da upozna svog oca i braću.

Čitava obitelj, uključujući i Cassandrinu kćer Catalinu, planira putovanje u Dominikansku Republiku na proljeće. To bi bilo prvi put da se otac ponovno spoji s obje svoje kćeri koje su dane na posvajanje. Obje djevojke kažu kako su naučile slušati svoju intuiciju, ali da im je ponekad teško obraditi čitav niz slučajnosti koje su ih dovele do toga da shvate da su sestre, napisao je Insider.

Možda vas zanima Tvoja seka i ti se beskrajno volite? Pronašli smo 6 najljepših tetovaža za sestre Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Screenshot insider

Komentari 0