Life&style
Nevjerojatna priča! Tri sestre rođene su na isti dan, u razmaku od tri godine - kao da je sudbina

Nevjerojatna priča! Tri sestre rođene su na isti dan, u razmaku od tri godine

  • Roditelji s Floride blagoslovljeni su tri puta prekrasnim djevojčicama - rodile su se na isti datume s razmacima od točno tri godine
  • Kakva koincidencija, majka priroda je stvarno nekada nepredvidiva!
  • Upoznaj tri slatkice: Sophiju, 6, Giuliani, 3, i Miju, koja ima 2 mjeseca

"Svakako nismo planirali da dijele potpuno iste rođendane", kaže Kristin Lammert o svojim kćerima Sophiji, Giuliani i Miji koje su sve rođene 25. kolovoza. “To je jednostavno nadrealno. Jednostavno se dogodilo, i smatramo da je nevjerojatno posebno, jedinstveno - kao da je sudbina." Lammertovo "trostruko čudo" počelo je 2015. godine kada je mama bila trudna s prvom djevojčicom.

"Susjeda mi je ostavila svog sina na čuvanje i nikad se više nije vratila. Odgojila sam ga kao vlastito dijete"

"Moja je trudnoća bila nevjerojatno laka. Nije bilo komplikacija tijekom cijelog perioda", kaže ona. "Moj termin bio je 23. kolovoza 2015., a rođena je 25. kolovoza, s dva dana zakašnjenja." Njezina druga trudnoća s Giulianom, bila je priznaje Kristin "malo izazovnija" zbog stalne mučnine koju je osjećala.

Možda vas zanima "Odgajam dijete po principu 'nježnog roditeljstva'. Moja kći se nikad ne mora ispričati" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: COURTESY THE LAMMERT FAMILY COURTESY THE LAMMERT FAMILY "Svakako nismo planirali da dijele potpuno iste rođendane"

"Beba je dobro napredovala cijelo vrijeme", prisjeća se. "Mislila sam da bi moje drugorođenče moglo doći ranije. I tako je i bilo, budući da mi je prvi put trebala indukcija i poticanje trudova." Giuliana je sigurno osjetila da je njezina majka na posljednjem pregledu kod ginekologa, imala blago povišen krvni tlak, zbog čega ju je liječnik poslao odmah u bolnicu. "Kada sam na kraju iznenada dobila visok krvni tlak, našalila sam se da je to bio Giulianin način da se pobrine da dijeli rođendane sa Sophijom", kaže Kristin. "Moj termin s Giulianom bio je 29. kolovoza 2018., a ona je rođena 25. kolovoza, 4 dana ranije."

Gay očevi podigli prašinu: Kćeri smo za prvi rođendan kupili darove od 6 milijuna kuna. Razmazit ćemo je, ali briga nas"

Tri godine kasnije, došlo je Mijino vrijeme da zablista. "Dobila sam COVID-19 na početku trudnoće. Bila sam trudna samo 10 tjedana, a nakon toga su me pomno pratili zbog bilo kakvih komplikacija koje su mogle doći", objašnjava Kristin. “U posljednjim danima trudnoće razvila sam visok krvni tlak, stalnu glavobolju i ekstremno oticanje,” nastavlja ona. "Inducirana sam dva tjedna ranije zbog preeklampsije, a to je, iskreno, bio potpuni šok. Mia se trebala roditi 8. rujna 2021., a rođena je 25. kolovoza, 14 dana ranije."

 | Autor: COURTESY THE LAMMERT FAMILY COURTESY THE LAMMERT FAMILY Tri sestre

S obzirom na to da tri njihove kćeri sada dijele rođendane - što je vjerojatnost otprilike osam naprema milijun, prema profesoru sociologije Sveučilišta Minnesota Robu Warrenu - Kristin kaže da su ona i njezin suprug Nick ostali zapanjeni. “Oduvijek smo znali da želimo imati troje djece u razmaku od tri godine, ali sigurno nismo planirali da dijele isti rođendan”, kaže ona. "Nikad se ne zna kako će plodnost funkcionirati sama od sebe, ali mi smo odlučili da bi voljeli dobiti treću bebu u rujnu."

Možda vas zanima Ova 22-godišnja mama dopušta bebi da gricka drvo, liže kamenje i jede pijesak da ojača imunitet Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: COURTESY THE LAMMERT FAMILY COURTESY THE LAMMERT FAMILY

Ali, očito, beba Mia je imala vlastiti plan." Kad su svojim dvijema starijim djevojčicama konačno prenijeli vijest o Mijinom dolasku, Kristin kaže da su bile više nego uzbuđene. “Sjećam se da sam razgovarala telefonom s djevojkama dok smo suprug i ja bili u bolnici”, prisjeća se. "Kada sam ih nazvala da im kažem da će im se sestrica roditi tog dana 25. kolovoza, bile su tako uzbuđene što idu u školu i što mogu to podijeliti sa svojim učiteljima i prijateljima", dodaje mama troje djece. "Djevojke apsolutno vole dijeliti rođendane."

 | Autor: COURTESY THE LAMMERT FAMILY COURTESY THE LAMMERT FAMILY

"Kupila sam kćeri za deseti rođendan Balenciaga natikače i Prada torbu jer ona već ima ukusa samo za fine stvari u životu" Možda vas zanima "Kupila sam kćeri za deseti rođendan Balenciaga natikače i Prada torbu jer ona već ima ukusa samo za fine stvari" Rubrika Life&style Life&style

"Radujemo se reakcijama ljudi kada im kažemo našu zabavnu obiteljsku činjenicu", kaže Kristin. "Naš obiteljski pas, medvjed Koda, također ima rođendan 25. kolovoza i ove godine je napunio 16 godina. Tako je smiješno vidjeti reakcije ljudi. Meni je i dalje nevjerojatno kao i njima!"

Photo: COURTESY THE LAMMERT FAMILY

Komentari 0