Life&style

Kakva priča! Nakon što su saznale da sve tri hodaju s istim dečkom, odlučile su se useliti zajedno

  •  Nakon što su saznale da su sve u isto vrijeme hodale s istim dečkom, tri djevojke su se odlučile susresti i izravnati račune
  • Svađa je izostala, ali izrodilo se prijateljstvo koje je dovelo do odluke o zajedničkom životu i velikoj ljetnoj avanturi
  • Djevojke su preuredile školski autobus i sada putuju Amerikom, istovremeno liječeći rane od bolnog ljubavnog prekida

Kažu da život piše najbolje romane, a ova priča pred nama to i dokazuje! Radnja započinje krajem 2020. godine, mjesto radnje je Sveučilište Utah, a glavna protagonistkinja 21-godišnja Morgan Tabor. Baš kada je mislila da zbog pandemije koronavirusa i karantene u kojoj se našla ne može biti gore, Morgan je putem društvenih mreža saznala kako je dečko s kojim je u vezi godinu dana vara.

Kako oprostiti nevjeru Možda vas zanima Ispovijest prevarene supruge: 'Zašto je oprostiti mnogo teže nego se rastati' Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kontaktirala je djevojku za koju je primijetila kako se učestalo dopisuje s njezinim dečkom te je otkrila kako je i stanovita Abi Roberts također vjerovala kako je u vezi s istim momkom. Djevojke kao da su ovim saznanjem otvorile Pandorinu kutiju jer su nova saznanja pokazala kako njihov "dečko" ima još nekoliko djevojaka. Jedna od njih bila je i 18-godišnja Bekah King.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

I ne, nije uslijedila velika svađa. Djevojke je ovo nimalo ugodno iskustvo uspješno povezalo. Prvi razgovor odvio se putem videopoziva, a akterice su priznale kako su tada samo željele shvatiti što ih je to uopće snašlo.  "Od tada smo samo uspoređivale datume, dekonstruirale ovu osobu za koju smo mislile da je poznajemo i da joj vjerujemo, a to je bilo ludo", otkrila je za Insider Abi Roberts.

Žena je uhvatila dečka kako je vara i objavila filmić - otkrio ga je njegov fitness tracker

Liječenje tuge ih je nagnalo na druženje uživo, a u razgovorima su primijetile kako im je "dečko" obećao da će ih povesti na putovanje u preuređenom kombiju. Bile su oduševljene tom idejom te su je odlučile realizirati same. Kupile su stari školski autobus i u njegovu obnovu uložile nešto više od 30 tisuća kuna. Restauracija je potrajala dva mjeseca, a velik dio radova su obavile same.

Šesteročlana obitelj pretvorila je kombi u pravi dom, a imaju čak i kućno kino. Pogledaj u čemu žive...

Možda vas zanima Najbolje frendice od 11. godine, s 89 su odlučile otići zajedno u dom za starije Rubrika Life&style Life&style

"Bilo je definitivno ljekovito samo provesti neko vrijeme ulažući svoju energiju u nešto zaista produktivno i kreativno, a ne u nešto destruktivno. Mislim da je to bilo jako važno", istaknula je Morgan Tabor. Ovog ljeta započela je njihova avantura u 'BAM busu', nazvanom prema prvim slovima njihovih imena. Vlastito putovanje rado dokumentiraju na društvenim mrežama, a njihove zgodne možeš pratiti ovdje.

"U našem procesu ozdravljenja prioritet smo dali vlastitim prijateljstvima izvan onoga što se dogodilo. Naravno, to nas je okupilo, ali pronašli smo puno mira i radosti", otkrile su djevojke. Doista filmska priča, zar ne?

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    gluposti