Love&Sex 19. ožujka 2021.

Žena je uhvatila dečka kako je vara i objavila filmić - otrkio ga je njegov fitness tracker

TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE.
  • Nadia Essex opisuje u svom TikTok videu kako je njezin fitnes tracker razotkrio lažljivog dečka
  • Doista bizaran način da uhvatiš svog dečka kako vara: vježbanje ga je došlo glave!
  • TikTok video o ovom incidentu brzo je postao hit

Trend na TikTok platformi djeluje ovako: netko postavi pitanje o temi, a zatim dopušta drugim korisnicima da odgovore na to vlastitim videozapisom. Tako je nastao i video Nadie Essex u kojem je ispričala bizarnu priču o tome kako je saznala da je dečko vara.

„O, dragi, imam sjajan primjer“, mlada žena počinje odgovarati na pitanje drugog korisnika nakon što je već znala da je njihova veza gotova. Britanka je inače prije bila dio britanske emisije „Celebs Go Dating“ i davala je savjete o vezama. 

Možda vas zanima... Prilično jezivo: žena iz New Yorka otkrila je tajni stan iza svog ogledala u kupaonici Rubrika Life&style Life&style

„Postignut je cilj za spaljivanje kalorija“

U videu plavuša objašnjava kako je njezin dečko večer prije izišao sa svojim prijateljima. Ujutro ga je željela usrećiti: spravljala mu je doručak. Ali, dok ga je pripremala, na svoj je fitness tracker dobila obavijest.

Naime, par je međusobno sinkronizirao svoje fitness trackere. Dnevni cilj njezinog bivšeg dečka za sagorijevanje kalorija bio je 500 kilokalorija. Sada je narukvica Nadiji nagovijestila da je njezin partner već postigao svoj cilj za dan između dva i tri ujutro.

@ladynadiaessex

#stitch @megan_boykoff #breakupstory 😂

♬ Oh No - Kreepa

Žena otkrila da ju suprug vara preko tri detalja s fotografije, odmah su se razveli

Uhvaćen! 

Naravno, mlada žena nikako nije mogla znati što je točno njezin dečko radio. Ni u svom video ne odgovara na pitanje. Ona samo nastavlja gledati u kameru, puštajući pozadinsku glazbu i prepuštajući publiku vlastitim mislima. U zaključku kaže: „Stavila sam ovaj doručak tamo gdje sunce više ne sije, dragi.“

Baza korisnika TikToka reagirala je na ovu priču s humorom: neki korisnici komentiraju kako bi i sami kupili fitnes tracker i sinkronizirali ga s onim svog partnera. Drugi se pitaju koliko je izdržljiv njen bivši dečko kad je sagorio 500 kalorija u sat vremena. Video je već ostvario više od 440.000 pregleda i nekoliko tisuća komentara.

 | Autor: TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE

Nadia Essex odavno je ostavila bivšeg dečka i majka je jednogodišnjeg sina. Blogerica i kolumnistica dijeli uvide u svoj privatni život na društvenim mrežama i vodi vlastiti podcast.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Komentari 0