Life&style

Kakva priča! Djevojku zaprosio na mjestu gdje je u potresu skoro izgubio život

  • Život piše najzanimljivije priče, a jedna takva ovih se dana odvila u Petrinji!
  • Na mjestu gdje je umalo izgubio život, Dean Jadanić odlučio je zaprositi svoju djevojku Anu
  • Snimka njihove prosidbe razgalila je mnoga srca

Kakva filmska priča nas je dočekala u ruševinama potresom stradale Petrinje! Dean Jadanić zaprosio je svoju djevojku Anu Krznarević na mjestu gdje je toga 29. prosinca umalo izgubio život. "Potres koji nas je sve dotukao. Jedva sam izvukao živu glavu kad se sve oko nas urušavalo. Jednostavno, ne znamo što nam život donosi i što nam donosi sutra. Možemo lako nastradati. Tako sam u četvrtak navečer, razgovoru sa svojim najboljim prijateljem Markom, odlučio sutradan zapostiti Anu, jer sam shvatio da nema smisla čekati pravi trenutak. Svaki trenutak je pravi", otkrio je 32-godišnjak u razgovoru za 24sata.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Istražili smo koje su pjesme najčešći odabir za prvi ples u Hrvatskoj, jedan pjevač je daleko popularniji od svih Rubrika Life&style Life&style

Zaprosio ju je na ostacima ruševina ispred Doma zdravlja, a u organizaciji ove nesvakidašnje prošnje sudjelovali su i njihovi bliski prijatelji. "Znate kako mi cure to predosjećamo, ali ja ovaj put nisam imala pojma što se događa. Samo mi je navečer rekao da moramo još otići do Doma zdravlja pokupiti neke stvari. Tamo su nas čekali prijatelji, a Dean se pravio kao da nešto traži po podu. Iako nisam znala što traži, tražila sam i ja s njim. Onda je samo u jednom trenutku skinuo kacigu, kleknuo, izvadio prsten i to je bilo to. Naravno da sam rekla da", ispričala je novopečena zaručnica za isti portal.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Medicinski tehničar i trgovkinja upoznali su se prije četiri godine na njezinom radnom mjestu. I to upravo na Anin rođendan! Nakon što je umalo izgubio živu glavu u petrinjskom Domu zdravlja, gdje radi proteklih 13 godina, Dean je shvatio kako je život prekratak te onaj savršeni trenutak možda neće ni stići. Snimka njihove prosidbe u kratkom je roku postala pravi hit u Hrvatskoj.

Možda vas zanima Javno prozvala svog zaručnika zbog - 'prokleto premalog' prstena, na čijoj si ti strani? Rubrika Life&style Life&style

O napuštanju rodne Petrinje trenutno ne razmišljaju već, a svakodnevno su na terenu kako bi pomogli svojim sugrađanima. "Planiramo ostati ovdje. Sve nas ovdje veže od pamtivijeka. Tu smo se rodili i odrasli, imamo poslove i ostat ćemo jer vjerujemo da ako se Petrinja digla i na kraju rata, mislim da ćemo prevladati ove prepreke", otkrio je budući mladoženja za RTL.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0