Life&style
Kako popraviti potrgani zatvarač

Kako popraviti patentni zatvarač uz pomoć vilice? Znamo trik!

  • Želiš odjenuti haljinu, traperice ili jaknu, kad odjednom šok i nevjerica…
  • Od stvari koje nas izluđuju potrgani patentni zatvarač na omiljenom komadu robe u samom je vrhu
  • Međutim, ovaj trik za popravljanje potrganih zatvarača doista je fenomenalan 

Ostali smo bez nekih naših omiljenih jakni zbog slomljenih patentnih zatvarača i to je frustrirajuće. Sama jakna je i dalje nosiva ali je ne možemo obući bez funkcionalnog patentnog zatvarača. Zahvaljujući videu koji ćeš upravo pogledati, ovaj problem sada možeš zaboraviti! Točnije, možeš ga riješiti bez odlaska u krojački salon (gdje te katkad zamjena zatvarača, ovisno o tome kako je jekna šivana, može koštati popriličnu svotu). P. S. Znaš li zašto moraš zip zakopčati prije nego što odjeću staviš na pranje u perilicu rublja?

Možda vas zanima Znaš li zašto na većini tvojih patentnih zatvarača stoje slova "YKK"? Rubrika Moda Moda

Korisnik Twittera Jesse Torres na svom je Twitter računu podijelio metodu koja jednostavno rješava problem potrganih patentnih zatvarača s pomoću vilice. Jedan od odgovora na izvorni tweet nas je natjerao da vičemo od smijeha. „Gotovo da želim namjerno slomiti jedan“, napisao je Coolish_Breeze.

Došlo je vrijeme da prođemo kroz ormar i upotrijebimo trik s vilicom za popravak svih patentnih zatvarača koji se tamo nalaze, a mi se kolebamo hoćemo li odjevni predmet baciti ili investirati novac u njegov popravak. I, naravno, podijelit ćemo taj trik s našim prijateljima i obitelji.

Jesi li možda znala za ovaj trik od prije?

Photo: shutterstock

Komentari 0