Life&style

Kako izgleda djevojačka večer kad se priprema - po horoskopu

Bliži li se možda tebi, prijateljici, susjedi djevojačka večer? Imamo nekoliko ideja – koje savršeno odgovaraju vašim horoskopskim znakovima

Jesi li ti jedna od onih cura koje bi željele da im djevojačka zabava bude totalno luda i otkvačena te traje cijeli vikend? Ili si radije za miran wellness-dan s nekoliko frendica? Ako nisi potpuno sigurna, možda će ti zvijezde dati nekoliko ideja za uspješan provod buduće mladenke…

Ovan 

Nema sumnje da želiš ludu i divlju zabavu! Cjelonoćni tulum, plesanje i divljanje po klubovima za tebe su jedina moguća opcija. Definitivno se želiš još jednom dobro ispucati prije vjenčanja. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Bik 

Želiš nešto neuobičajeno i posebno. Odgovarat će ti ekskluzivni restoran i VIP tretman u klubu. Također voliš privlačiti pozornost na sebe te uživaš biti u centru pažnje. Dakle, nemoj zaboraviti krunu i lentu na kojoj piše: „Buduća mladenka“. 

Blizanci 

Voliš slaviti, ali ti ne treba puno da se dobro zabaviš. Karaoke i sve frendice u kafiću – i to će biti savršena djevojačka zabava. Umjesto šampanjca više će ti odgovarati rakija, a umjesto fancy restorana svratiti ćete u tri sata ujutro do pekarnice ili na neki fastfood kiosk. 

via GIPHY

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova kojima će ovo biti ljeto ljubavi Rubrika Life&style Life&style

Rak 

Želiš malu, intimnu i mirnu zabavu. Primjerice, prikladni meni i kušanje vina u malom restoranu. Rado ćeš pozvati ama baš sve drage ljude – i mamu, sestru, tetu pa čak i baku. 

Lav 

Nisi sigurna kuda bi najprije išla, pa je turneja po kafićima prava stvar za tebe. Djevojačku zabavu ćeš najradije imati u većem gradu – gdje ima puno restorana, kafića, klubova, barova… 

via GIPHY

Djevica 

Tulum? Hvala, ne! Želiš se opustiti i najradije bi provela wellness-dan sa svojim curama. Uživaš biti u centru pažnje i voliš kad te maze i paze. Masaža, tretmani kože, lica, parna kupka – to je za tebe idealni provod. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vaga 

Želiš kičasto-limunadasti provod – kao iz američkih tinejdžerskih komedija. Najradije bi organizirala pidžama-party s curama u ružičastim ogrtačima, s puno grickalica, šampanjca te uz neki ljubavni film. 

Škorpion 

Ti obavezno želiš na neki neobičan način provesti posljednje dane kao neudata žena. Striptiz je rezerviran za muškarce? Ne bi se složila s tim! Sigurno ćeš razmisliti i o tulumu u kojem svi moraju biti odjeveni „sado-mazo“ te donijeti neku seks-igračku. ili dovesti stripera. Kako god – tvoj „oproštaj“ dugo će se pamtiti. 

via GIPHY

Strijelac 

Kod tebe je akcija u prvom planu. Ne treba ti tematska zabava ili dosadan wellness. Umjesto toga ćeš radije otići s curama na paintball, bungee-jumping ili nešto ekstremno i adrenalinsko. 

via GIPHY

Jarac 

Voliš se zabavljati i smijati pa ćeš otići u neki klub na stand-up komediju ili na neki dobar koncert gdje se možeš fino isplesati. Razmislit ćeš i o večeri uz glazbu. 

Možda vas zanima Kako organizirati djevojačku večer - i pritom ne bankrotirati Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak 

I ti voliš avanturu i adrenalin. Voliš timsku zabavu – primjerice, „Escape room“ s curama bio bi idealna zabava za tebe. Također i neka sportska aktivnost – poput kajaka ili raftinga po rijeci. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ribe 

Tebi treba mir i spokoj. Veseliš se posjetu termama i popratnim sadržajima koji uključuju opuštajuću glazbu, dobar razgovor te sve prijateljice. Umjesto stripera radije ćeš odabrati ženu koja čita budućnost iz karata. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0