Life&style

Kakav efekt! Žena je preuredila dosadnu kuhinju u 'svoj ružičasti raj' i to samo za 170 kuna

  • Kako je zadnje vrijeme puno ljudi više vremena provodilo kod kuće, vidjele smo neke prilično nevjerojatne obnove domova
  • One najbolje su često koštale vrlo malo ili uopće ništa
  • Zasićena svoje umorne, dosadne kuhinje, jedna žena odlučila je 'osvježiti' svoje kuhinjske ormariće


Dosadni bež ormarići u njezinoj kuhinji jednoj su Britanki stvarno počeli ići na živce, a kako je u izolaciji imala više vremena nego inače, uhvatila se posla i uradila nešto jako kreativno. Osim toga, dokazala je da se za 20 funti (oko 170 kuna) može uz malo truda kreirati lijep novi prostor.

 | Autor:

Njena kuhinja sada ima zapanjujući ružičasto-bijeli apstraktni dizajn.

Mnogi su uzimali ljepljivu plastiku i naljepnice koje su stavljali na pločice, na podove i zidove, nastojeći stvoriti potpuno novi izgled svoje kuhinje. Međutim, ova ljubiteljica „uradi sam metode“ stvorila je zadivljujuću paletu ružičaste i bijele boje s pomoću apstraktne tehnike maskiranja trakom za preuređivanje svojih kuhinjskih ormarića.

 | Autor: Facebook/Marinela Žitko Facebook/Marinela Žitko

Ovaj dizajn je brzo postao popularan na Internetu te je posljednjih nekoliko mjeseci pomogao mnogim ljudima koji koriste tu tehniku kako bi stvorili fantastične i učinkovite kreacije.
Ali, premda ova majstorica priznaje da novi izgled njezine kuhinje nije za svačiji ukus, izuzetno je sretna sa svojim novim ružičastim malim rajem. Objavljivanjem na Facebook grupi „Extreme Couponing and Bargains UK“ otkrila je da je kupila nešto sjajne ružičaste boje i nježnoružičastu boju uz nešto bijele boje za samo 20 funti - a to uključuje i kistove.

Možda vas zanima 8 stvari koje bi dizajeri interijera promijenili u tvom dnevnom boravku Rubrika Life&style Life&style

Dok je ostatak njene kuhinje ostao isti, njeni nekada obični smeđi ormarići imaju zadivljujući apstraktni dizajn dodajući boju i osobnost svom domu. "Zapravo mi se stvarno sviđa, potpuno je drugačije i jedinstveno", komentirala je jedna osoba. A druga je napisala: "Sjajna stvar! Odličan ste posao napravili!" U međuvremenu je treći obožavatelj napisao: "Ja doslovno imam ovaj stil radne ploče i mrzim ga!!! Obožavam ormariće, izgledaju sjajno."

Možda vas zanima Ovih pet pogrešaka kod uređenja stana rade gotovo svi - a dizajneri interijera ih se groze Rubrika Life&style Life&style
Photo: agefototostock

Komentari 0