Life&style

Kad malo popiješ, ti postaješ...

Kraljica plesnog podija? Žderačica muškaraca? Plačljivica? Ili samo misteriozno nestaješ... Alkohol na svakoga od nas djeluje drukčije, u kojoj se ulozi prepoznaješ sebe ili svoju frendicu?

Donosimo 8 načina ponašanja žena koje popiju koju čašicu previše… I svi odreda su simpatični, osim ako se stvarno pretjera. Pa osramotiš i sebe i frendicu i cijelo društvo...

1. Dancing queen 

Ritam nije važan, a ni to koliko ga ti imaš. Glazba (bilo koja) tebi je neodoljiva, čim je čuješ, naći ćeš se usred plesnog podija makar nitko od tvog društva ne želi plesati. Ma, ako uopće nitko ne pleše, tebe to ne smeta. 

2. Gubitnica 

Kako uspiješ izgubiti ključeve, mobitel ili čak cijelu torbicu nije ni tebi jasno. Nakon groznog paničarenja gdje svi s tobom moraju tražiti izgubljene stvari i teorija zavjere kako je kriv vozač taksija, konobar, tip sa susjednog stola... sve se najčešće pronađe u garderobi kluba. 

3. Uništavačica 

Maknite sve čaše i boce – garantirano ćeš ih nekoliko razbiti. Uništavačici je zvuk razbijenog stalka najdraža melodija večeri. 

Možda vas zanima Vino, pivo, žestica... Kako vrsta alkohola utječe na tvoje emocije Rubrika Life&style Life&style

4. Maza 

Već sam naziv govori sve. Prrvi dečko koji ti uzvratio osmijeh čini ti se taaako simpatičnim. Zašto se ne biste malo pomazili? I evo te za nekoliko minuta već maziti uz njega… 

5. Predana 

Tvoj dragi je morao otputovati za vikend i sada si vani solo, sa svojim društvom. Umjesto da se opustiš, stalno zuriš u mobitel, tipkaš ili telefoniraš. Dva sata pričaš i dopisuješ se s dečkom, a onda najčešće oko ponoći otiđeš kući. Frendica s kojom si izašla to ti prilično zamjera. 

Možda vas zanima Parovi koji piju zajedno, ostaju zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Plačljivica 

Najprije teče alkohol, a onda suze. Plačljivica u tebi ne može protiv sebe i jednostavno se svaki puta nakon par pića rasplačeš – zbog dečka, bivšeg, budućeg, života, smrti, globalnog zatopljenja, situacije u Abesiniji…

7. Ambiciozna 

„Danas ću pronaći onog pravog!“ ili „Danas će biti nezaboravno!“. Ambiciozna cura poput tebe uvijek je na nekoj misiji. A misije se mijenjaju iz sata u sat. 

8. Nestala 

Svaki puta usred tuluma nestaneš. Prijatelji se prijete da će ti za sljedeći rođendan kupiti uzicu… 

Photo: Getty Images

Komentari 0