Life&style

Još samo jedan dan dijeli nas od najiščekivanijeg YouTube eventa godine

Arena Zagreb sutra postaje središte regionalne YouTube scene, a tisuće obožavatelja već je na putu u naš glavni grad

Još je svega jedan dan ostao do najvećeg YouTube spektakla u regiji. Totalni JoomBoos najiščekivaniji je događaj koji će ove nedjelje Arenu Zagreb i cijeli naš glavni grad pretvoriti u središte YouTube scene, a očekuje se dolazak nekoliko tisuća najvećih obožavatelja kojima je JoomBoos povodom svog trećeg rođendana priredio najbolje YouTube iskustvo dosad.

Koncerti, mađioničarski show i izazovi

Na ovaj veliki spektakl u Arenu Zagreb stiže čak 50-ak najjačih regionalnih i domaćih youtubera, kao i najpoznatiji britanski youtuber i glazbena zvijezda KSI. Publiku na Totalnom JoomBoosu očekuje pregršt zanimljivih sadržaja: koncerti youtubera i slavnih domaćih glazbenika, rep battle, zabavni izazovi, meetup-ovi s youtuberima na štandovima, druženje i fotkanje sa YouTube zvijezdama, mađioničarski show, odgovaranje na pitanja i još mnogo toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JoomBoos (@joomboosyt)

Možda vas zanima Vodič kroz cjelodnevni tulum u Areni Zagreb Rubrika Stars Stars

Youtuberi oduševljeno najavili svoj dolazak

Pripreme za event već su u poodmakloj fazi, a tisuće obožavatelja koji samo zbog ovog youtuberskog spektakla stižu u Zagreb sigurno neće ostati razočarano atmosferom u Areni. I sami youtuberi, među njima i KSI, već su najavili kako jedva čekaju nedjelju da show napokon počne, a cjelodnevno druženje, čiji će oni biti glavni akteri, završit će spektakularnim vatrometom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

Možda vas zanima One žare i pale pred kamerama, a u nedjelju stižu na spektakl u Arenu Zagreb Rubrika Life&style Life&style

Krajnje vrijeme za nabaviti ulaznicu

Ako još uvijek niste nabavili svoje ulaznice ovo je zaista krajnje vrijeme, jer količine koje su preostale jako su male, a navala za njima jako velika. U prodaji su još danas one klasične ulaznice po cijeni od 119 kuna te 3 plus 1 gratis paket, a na dan eventa cijena klasičnih ulaznica skače na 149 kuna. U prodaji su i VIP Fan Pit ulaznice po cijeni od 1.000 kuna te VIP Meet & Greet ulaznice za 1.500 kuna, s kojima možete upoznati, fotografirati se i družiti se s najvećom zvijezdom, KSI-jem. Požuri i ugrabi
svoju ulaznicu za spektakl godine, ostalo je još doslovno nekoliko sati.

Photo: Marko Prpić/Pixsell

Komentari 0