Life&style
Jennifer Lopez

JLo napravila je rezime ljeta, s bikinijima, tortom, zgodnim dečkima. No ples na stolu je nenadmašan

  • Svi znamo da je Jennifer Lopez u slavljeničkom raspoloženju, prvo njen rođendan, pa Benov...
  • A i kolovoz je, mjesec za zabavu, opuštanje, more, sunce. Pa je to glazbenica i dokumentirala
  • Evo kako izgleda njezin kolovoz, na vrlo intimnim fotografijama

Veliki je ovo i sretan mjesec za Jennifer Lopez. Em je kolovoz kad i zvijezde odmaraju od turneja i snimanja (i, naravno, ljetuju po nekim krasnim mjestima u Italiji, Meksiku, na Karibima...), em je ovo mjesec za slavlje. Barem što se tiče doma JLo. Počelo je s njezinim 54. rođendanom, doduše krajem srpnja, da budemo precizni, a prije nekoliko dana, 15. kolovoza, i tri godine mlađi Ben Affleck proslavio je svoj. Veseli video gdje njih dvoje pjevaju u autu obišao je svijet.

A prije samo nekoliko sati glazbenica je podijelila na Instagramu album s komentarom "Ovo je kolovoz... zasad". Ima tu svega, od njezinih slika u badićima, glamuroznim izdanjima, rođendanske torte, bazena i zgodnih frajera. Za koje su se mnogi pitali tko su sad pa ti? Pa se nagađa u komentatima...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

No, to nije sve! Jennifer je složila i poseban bilten na svojoj stranici On the JLo s detaljima svog života, rođendanskih proslava i intimnih snimki s Benom. Kako se Affleck ne pojavljuje često na Lopezinu Instagramu, pa je ovaj newsletter nešto doista posebno. Na primjer:

 | Autor: onthejlo.com onthejlo.com

 | Autor: onthejlo.com onthejlo.com

Baš lijepo, ali nama se po glavi još uvijek vrti ona Instagram objava prizora s njezinog rođendana na kojem Jennifer pleše na stolu, nenadmašna je. Eto, i ne radi se to samo kod nas, kad se zabava i alkohol otmu kontroli. Carica!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Photo: Instagram@jlo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zgodna macka