Life&style

Jesu li ovo najljepši ručnici za ležanje na plaži?

Pravim fashionisticama važan je svaki detalj, pa tako i ručnik. Ako si slučajno na to zaboravila, ne brini - pronašli smo najbolje ručnike za opušteno i stajliš ljetovanje!

Ljeto je službeno počelo, a to znači i da je vrijeme za razmišljanje o ljetovanju, plaži, i sunčanju. Sigurno si već pronašla idealni kupaći kostim, opremila se ljetnim haljinicama, sunčanim naočalama, kratkim hlačicama... A što je s ručnikom?! Nije li ručnik upravo jedan od glavnih modnih dodataka i detalja koje svaki dan nosimo sa sobom na plažu i ponosno pokazujemo. Naravno da želimo da je i lijep i funkcionalan. Baš smo se zato bacile u potragu za predivnim ručnicima koji izgledaju kao pravo malo remek djelo!

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (150 kuna) i H&M (110 kuna)

Šareni prugasti ručnik uvijek nam je jedna od najdražih opcija jer izgleda veselo, ljetno i jako cool. Već se možemo zamisliti na nekoj dalekoj plaži kako ležimo na jednom ovakvom super slatkom ručniku. Plus: pronašli su super cjenovno prihvatljive komade za koje ti ne treba više od 150 kuna, a nosit ćeš ih s veseljem iz godine u godinu. 

 | Autor: miss7 miss7 Dock&Bay (150 kuna)

Možda vas zanima 5 bikini trendova koji će osvojiti ljeto 2018. Rubrika Moda Moda

S druge strane, kada je prošle godine poznati brend Majorelle izbacio kolekciju okruglih ručnika u svim mogućim nijansama - odmah smo se zaljubile u njih! Naravno da su ovi ručnici veliki hit i ove godine pa smo morale pronaći njegovu nešto jeftiniju verziju. H&M ima divne okrugle ručnike raznih motiva, a ovaj "limunski" nas je svakako najviše nasmijao!

 | Autor: miss7 miss7 Majorelle (490 kuna), H&M (150 kuna)

Za sve djevojke koje na plažu žele s nekim super zabavnim ručnikom odmah ćemo predložiti genijalne modele u obliku sladoleda. Pronašli smo ih na ASOS-u, a osim sladoleda možeš odabrati i ručnik oblika avokada, čokolade, mjeseca,...

 | Autor: miss7 miss7 Gift Republic (120 kuna), Big Mouth (210 kuna)

Možda vas zanima Jesi li znala da postoji otok jednoroga? Rubrika Life&style Life&style

U svakom slučaju, kad vidimo ove divne ručnike odmah želimo put plaže! Sve što ti treba u torbi je omiljeni badić, japanke i sunčane naočale - neka sezona godišnjih počinje!

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (185 kuna) i Ban.Do (520 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0