Life&style

Jesi li znala da ove svjetske zvijezde gaje prijateljstva već desetljećima

  • Iako se misli da u Hollywoodu ništa ne traje dugo, to opovrgavaju neke slavne osobe
  • Neki su iznimka zbog svojih dugih brakova, a neki zbog prijateljstva koja traju desetke godina
  • Brojni poznati upoznali su se u mladim danima, a otad su nerazdvojni te su si podrška 

Postoji mnogo stereotipa o životu u Hollywoodu, a jedan od njih kaže kako tamo ljubav i prijateljstvo ne traju dugo. Tako postoje brakovima koji traju nekoliko desetljeća, a isto tako se mogu pronaći i slavni prijatelji koji su si potpora već nekoliko desetaka godina. Slavni prijatelji prošli su zajedno dobro i zlo, a na društvenim mrežama često imamo prilike vidjeti kako izgledaju njihovi zajednički trenuci.

Možda vas zanima Ovih 10 zvijezda izabralo je živjeti jednostavnim životom i pomagati drugima, neke će te baš iznenaditi Rubrika Stars Stars

Tori Spelling i Jennie Garth

Ove dvije glumice gledali smo u seriji 'Beverly Hills 90210' kao Donnu i Kelly, a Tori i Jennie su se i upoznale 1990. godine na snimanju serije. Od tada, njih dvije su nerazdvojne, velika su si podrška te često zajedno provode vrijeme i osmišljavaju zajedničke projekte. A snimanje novih nastavaka serije koja ih je proslavila je jedan od njih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Liv Tyler i Alicia Silverstone 

Liv i Alicia su se upoznale 1994. godine na snimanju spota za pjesmu 'Crazy' grupe 'Aerosmith' čiji je pjevač Steven Tyler, inače otac Liv Tyler. Već 26 godina glumice su nerazdvojne, a prije četiri godine su se slikale u istoj pozi kao i na početku prijateljstva. Mnogi su tada rekli da i dalje izgledaju mladoliko i prekrasno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on

Reese Witherspoon i Kate Hudson

Reese i Kate prvi put su se upoznale 1991. godine na premijeri filma ''Čovjek na Mjesecu''. To je bio početak danas gotovo 30 godina dugog prijateljstva. Reese je i priznala kako joj je Goldie Hawn, Kateina majka, bila uzor na početku glumačke karijere. Glumice su se zajedno pojavile i na holivudskoj stazi slavnih kada su Goldie i njezin partner Kurt Russell dobili svoje zvijezde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Nicole Kidman i Russell Crowe

Australski glumci svoje prijateljstvo njeguju već 28 godina, a davne 1992. godine upoznali su se na roštilju koji je organizirala Nicoleina najbolja prijateljica, također australska glumica Naomi Watts. Na toj zabavi, Russell je upoznao i Toma Cruisea, tadašnjeg supruga Nicole Kidman. Unatoč činjenici da su se Nicole i Tom rastali, svi troje su ostali dobri prijatelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Možda vas zanima Ove zvijezde postale su uspješnije od svojih poznatih i slavnih roditelja, možeš li pogoditi o kome se radi? Rubrika Stars Stars

Zach Braff i Donald Faison

Ovaj glumački dvojac gledali smo u seriji ''Stažisti'' kao doktore koji su također dobri prijatelji, a njihovo prijateljstvo u stvarnom životu traje od 2001. godine. Zach na svom Instagram profilu često objavljuje smiješne zajedničke fotografije, a imaju i zajednički podcast pod nazivom 'Lažni doktori'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zach Braff (@zachbraff) on

Jennifer Lopez i Leah Remini 

Glumicu Leah pamtimo po ulozi u brojnim filmovima i serijama, a jednu od najupečatljivijih uloga imala je u seriji 'Kralj Queensa'. S latino divom J.Lo, veže ju prijateljstvo od 2004. godine kad ih je upoznao tadašnji suprug Jennifer Lopez, pjevač Marc Anthony. Imali smo ih prilike gledati i u zajedničkom filmu 'Sad ili nikad' iz 2018. godine. Ove dame mnogo toga rade zajedno, a jednom su prilikom izjavile kako se između njih rodila kemija odmah pri upoznavanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kristie Alley i John Travolta 

Kristie i John upoznali su se na setu filma 'Gle, tko to govori' 1989. godine. Kristie u brojnim intervjuima priznala kako je između njih bilo i romantičnih osjećaja, no nisu se njima prepustili jer je glumica tada bila u braku. Od tada su dobri prijatelji iako je glumici trebalo dosta vremena da Johna prestane gledati na romantičan način.

 | Autor: imdb imdb

Možda vas zanima Već 78 godina su najbolje prijateljice, a toliko su nerazdvojne da su zajedno otišle i u starački dom Rubrika Life&style Life&style

Robert de Niro i Al Pacino

Dvojicu legendarnih glumaca veže prijateljstvo od kasnih 1960- ih godina prošlog stoljeća kada su obojica započinjali svoje glumačke karijere. Al se jednom prilikom prisjetio i trenutka kad je prvi put vidio Roberta te je rekao kako je odmah pomislio da ima sjajnu karizmu. Iako su često bili na audicijama za iste uloge, to nije uništilo njihovo prijateljstvo koje traje 50 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Al Pacino (@_official_alpacino) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0