Life&style

Jennifer Aniston pokazala je svoju kuhinju, izgleda kao da je iz 50-ih (no sumnjamo da su vršnjakinje...)

  • Naravno da netko imućan poput Jennifer Aniston može odabrati kuhinju kakvu god želi. Pa je to glumica i učinila premda neki misle da je kuhinja neočekivano "skromna"
  • Međutim, Jen očigledno ima stila i ne pati na raskoš (često je to kičeraj u Holivuđana), pa je oživjela u svom domu u Los Angelesu oživjela retro klasik 
  • Stručnjaci za uređenje interijera jako vole njezin minimalistički stil, a objasnili su i to se dogodilo ovdje

Zbog svog elegantnog i minimalističkog stila, lako se može shvatiti zašto dizajn iz sredine prošlog stoljeća, 50-ih i 60-ih godina, nastavlja impresionirati dizajnere i danas. Međutim, pogled u kuhinju Jennifer Aniston sugerira da je jednako tražen i među onima koji borave na hollywoodskom Olimpu. 

Glumica koja je slavu stekla u seriji 'Prijatelji', a sada osvaja filmovima poput  'Slučajnih detektiva' koji je trenutačno jako popularan na Netflixu, podijelila je pogled na svoju kalifornijsku kuhinju, s jednostavim drvenim ormarićima bez ručkica koji donose modernu estetiku sredine prošlog stoljeća u inače moderni prostor.

Korištenje toplih nijansi prirodnog drva, poput ovih kod Jennifer Aniston, jedan je od najlakših načina za stvaranje izgleda iz sredine prošlog stoljeća, a ormarići bez ručki samo dodatno naglašavaju ovu estetiku i autentični retro dojam. Naravno, u hipermodernoj izvedbi to znači da prostor jednako dobro izgleda, koliko je je i praktičan te multifunkcionalan. I, naravno, dizajneri su impresionirani.

Kuhinjski ormarići bez ručki popularni su već poduže vrijeme premda moramo reći kako se u SAD-u, gdje je Jen, trend rustikalnih kuhinja s kičenim ručkicama i intarzijama na drvenim plohama teško predaje... Luksuzne kuće, a takve su svakako one zvijezda najčešće imaju upravo tako uređene kuhinje. Pomaci prema minimalizmu i otvorenom prostoru koji povezuje kuhinju i dnevni boravak tek se događaju pa je i to razlog što se svi dive glumičinoj "novoj staroj" kuhinji. 

Dizajn interijera za svaki horoskopski znak Možda vas zanima Dizajneri interijera prema zodijaku: Evo kako bi svaki horoskopski znak najradije uredio svoj dom Miss7 Horoskop

Ljudi žele veći i otvoren životni prostor u kojem se mogu družiti, raditi, kuhati bez da se osjećaju ograničeno ili odvojeno. Kao što stručnjaci objašnjavaju, ovakbe kontinuirane, neprekinute linije pomažu u stvaranju glatkog prijelaza između dva prostora različite namjene i osjećaja otvorenosti u cijelom prostoru. 

Kuhinje u stilu 50-ih i 60-ih godina 20. stoljeća „imaju elegantan, integriran i smanjeni dizajn“, pa njihova privlačnost ne iznenađuje. i bez obzira radi li se o malim kuhinjama ili većim prostorima, vjerojatno poput ove Jennifer Aniston, ovi ormarići definitivno imaju svoje posebno mjesto. 

Možda vas zanima Ovo su dva nova trenda u uređenju kuhinja koja se najviše pretražuju, a potpuno su različita Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@jenniferaniston
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    retro stil ali jennifer izgleda lijepo uvijek