Life&style
Jennifer Aniston koristi dodatke prehrani kako bi očuvala zdravlje i ljepotu

Ovaj doručak Jennifer Aniston čini sitom do ručka (makar će neki reći "bljak")

  • U ovu neobičnu kombinaciju namirnica Jennifer Aniston se kune
  • Tvrdi da je to doručak zbog kojeg ne osjeća glad sve do ručka, a ključ je u količini proteina
  • Pa, što ako je u zobenu kašu ubacila i jaja? Ako funkcionira...

Ako te muči zavijanje u želucu već u 11, premda si doručkovala, nisi jedina. Ključ zasitnog doručka su proteini, no to isto tako ne znači da moraš pojesti obilni omlet svakog jutra. Možeš se poslužiti i trikom Jennifer Aniston - referenca su joj vitkost i tonirani mišići i u dobi od 54.

Već je poznat njezin proteinski smoothie od čokolade i trešanja i famozna salata koju su ona, Courteney Cox i Lisa Kudrow običavale jesti praktički svaki dan na setu 'Pijatelja'. Dapače, salata je postola skoro pa ikona, kao i lik Rachel Green. A sad je, izgleda, njezina zobena kaša novi najdraži recept mnogima, i to zbog lukavog trika s dodavanjem proteina. Upozorenje onima slaba želuca: ne zvuči baš fino.

6 razloga zašto smo gladni puno prije vremena za ručak, a doručkovali smo

 | Autor: Instagram@jenniferaniston Instagram@jenniferaniston

“Kad se ustanem, prvo popijem toplu vodu s limunom, a zatim slijedi shake ili avokado i jaja, što mi je jedan od najdražih doručaka", ispričala je u jednom intervjuu Aniston. “Na to poškropim i malo kokosovog ulja. Ponekad pojedem i žitarice od prosa s bananom ili, pazi sad, zobenu kašu u koju na kraju umutim bjelanak.”

Ovo stvarno na prvu baš ne zvuči primamljivo. Dapače, zvući pomalo... bljak, ali poslušajmo što glumica kaže. Kune se u ovaj trik kojem ju je naučio bivši suprug Justin Theroux.

Jennifer Aniston Možda vas zanima Uz vrat i ruke, i koljena mogu biti pokazatelj pravih godina. Što možemo naučiti na primjeru Jennifer Aniston? Rubrika Beauty Beauty

“Naučio me kako jednostavnim potezom dobiti dodatnu dozu proteina. Stavim kuhati zobenu kašu i taman prije nego što je gotova umutim bjelanjak i dodam ga u kašu. To joj da pahuljastu strukturu koja je stvarno ukusna."

Može se umijašeti i cijelo jaje, ali tada će kaša dobiti drukčiji okus, po jajetu. Umutimo li samo bjelanjak, kao dodatak je "nevidljiv" tj. nema okusa. A time što se bjelanjak istuče pjenjačom ili mikserom prije dodavanja u zobene pahuljice dobije se "pufastija", gušća kaša koja će nas dulje držati sitima. Pa, ako je snijeg od bjelanjaka dobar za souffle, meringu ili palačinke, pa zašto ne bi bio i za zobenu kašu? Ako to kaže Rachel, možemo vjerovati...

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo ljepotice