Horoskop
Dizajn interijera za svaki horoskopski znak

Dizajneri interijera prema zodijaku: Evo kako bi svaki horoskopski znak najradije uredio svoj dom

  • Astrologija postoji već stoljećima, a svaki od 12 horoskopskih znakova ima svoje različite osobine i navike
  • Pošto to vrijedi za sve osobine, vrijedi i za preferencije prema uređenju interijera
  • Stoga smo istražili kako bi svoj životni prostor uredio pojedini horoskopski znak 

Od željenih boja do stilova dizajna, zvijezde utječu i igraju ključnu ulogu u određivanju naših individualnih izbora dekora. Budući da su naši domovi osobna utočišta, podsvjesno nastojimo crpiti inspiraciju za dizajn od svojih horoskopskih znakova. Pogledaj što zvijezde kažu za tvoj horoskopski znak i kako to možeš koristiti kao vodič za stvaranje doma koji odražava tvoju osobnost.

Možda vas zanima Evo zašto je prekrasno, ali ponekad i jako zahtjevno imati horoskopskog bika u svom životu Miss7 Horoskop

Ovan

Osobnost: Neustrašivi, strastveni i samouvjereni

Osobe rođene u ovom znaku tople su, energične i samouvjereni dekorateri doma. Vole raskoš i eksperimentiraju s odvažnim dizajnerskim elementima i dodacima koji simboliziraju uspjeh. Vole svijetle boje, osobito nijanse crvene i otvorene prostore koji nude mirnu i opuštajuću atmosferu.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Bik

Osobnost: Iskreni, prizemni i miroljubivi

Bikovi vole stabilnost, teže dosljednosti i obično imaju paletu finih stvari poput luksuznih tkanina, materijala, umirujućih mirisa i predmeta za uređenje doma. Skandinavski stil im najbolje odgovara, jer ovaj horoskopski znak uspijeva u opuštajućem i spokojnom okruženju dizajniranom nijansama nadahnutim prirodom, poput zelene kadulje i mente. Osim toga, osobe rođene u tom znaku su gurmani, pa bi njihove kuhinje trebale biti dobro dizajnirane s lijepim posuđem i modernim uređajima.

 | Autor: Furdo Furdo

Blizanci

Osobnost: Ekstrovertirani, fleksibilni i mladoliki

Osobe rođene u ovom znaku imaju dvostruku prirodu. Skloni su tražiti raznolikost i vole tradicionalne, vintage i moderne stilove dizajna. Stoga im trend kombiniranja ide jako dobro. Osim toga, blizanci jako vole društvo i zabavu, tako da njihovi domovi obično imaju puno sjedećih mjesta za goste i lijep kućni bar. Dekor je funkcionalan i bez nereda te uključuje najnovije gadgete.

 | Autor: Vella Interiors Vella Interiors

Rak

Osobnost: Osjetljivi, suosjećajni i duhoviti

Pod vladavinom mjeseca i vode, osobe rođene u ovom znaku osjetljivi su na svoju okolinu. Preferiraju tradicionalni stil i vole mekani namještaj i ugodnu atmosferu koja odiše udobnošću. Njihovo okruženje fokusirano je na opušteni dekor sa slojevitim izgledom, baš poput oklopa raka. Omiljena boja ovog znaka je umirujuća nježna pastelna, bijela, siva, metalik srebrna ili ružičasto zlatna koja može odisati osjećajem luksuza. Oni su sentimentalni, stoga razmisli o tome da objesiš fotografije obitelji i prijatelja po cijelom domu kako bi stvorila svoju sigurnu zonu.

 | Autor: Tabula Rasa Design Studio Tabula Rasa Design Studio

Lav

Osobnost: Samouvjereni, odvažni i kraljevski

Ovaj sunčev znak je hrabar, odvažan, voli maksimalizam i razmeće se željom za luksuzom. Vole da se u njihovim domovima pokazuju ugodni materijali, akcenti koji privlače pažnju i luksuzne tkanine poput svile i baršuna koji ostavljaju dojam. Pod vladavinom sunca, lavovi vole svijetle domove koji su puni prirodnog svjetla i privlače ih nijanse senfa te žuta boja. Osobe koji pripadaju ovom sunčevom znaku vole svjetlucanje, sjaj i dizajnerske etikete.

 | Autor: ALMA de LUCE ALMA de LUCE

Djevica

Osobnost: Praktični, elegantni i organizirani

Djevice su dobro organizirane, teže redu, jednostavnosti i čistoći. Skandinavski dizajnerski stil čistih linija najbolje pristaje uz njih. Osobe rođene u ovom znaku vole prirodu i zemljane tonove. Također preferiraju organske oblike i materijale poput drva i prirodnog kamena. Jednostavne boje, poput smeđe, sive i duboke ili ledeno plave, jako će im se svidjeti i pomoći da im dom bude ugodan.

 | Autor: Jeco Jara Design Group Jeco Jara Design Group

Vaga

Osobnost: Uravnoteženi, umjetnički i elegantni

Pod vladavinom Venere, planeta ljepote, ljudi rođeni u ovom sunčevom znaku nastoje postići mirno okruženje i dizajnirati estetski najljepše domove. Dekor koristi boju i teksturu kako bi stvorio moderan, simetričan, skladan prostor koji uključuje čiste linije i izgled bez nereda. Imaj na umu da vage imaju tendenciju da budu ljute i živčane ako kuća postane neuredna. Za postizanje ravnoteže najbolje funkcionira prijelazni stil uređenja, koji nije previše moderan ili tradicionalan, ali mora biti ugodan u gotovo svakoj shemi boja.

 | Autor: R/terior Studio R/terior Studio

Škorpion

Osobnost: Strateški, emocionalni i odvažni

Škorpioni pomno obraćaju pažnju na detalje, a njihovi su domovi otmjeni i elegantni, ističu se i nastoje stvoriti impresivan ambijent. Gotički stil iz sredine stoljeća dobro pristaje uz njihovu osobnost, a vole integrirati tonove dragulja poput smaragdnozelene, tamnocrvene i boje šljive. Vole senzualne teksture poput umjetnog krzna i svile, uz opsežnu upotrebu prirodnog drva.

 | Autor: Fashionable Interiors Fashionable Interiors

Strijelac

Osobnost: Pametni, suosjećajni i avanturistički nastrojeni

Osobe rođene u ovom znaku vole putovanja diljem svijeta i vole pričati priče kroz artefakte i suvenire prikupljene sa svojih putovanja. Imaju slobodan duh pa bi se njihovi domovi trebali vrtjeti oko modernih i suvremenih otvorenih rasporeda. Preporučuju se nijanse poput bež, smeđe i plave inspirirane prirodom, jer podsjećaju na planine i plaže koje ih približavaju prirodi. Njihovi bi domovi trebali sadržavati puno sobnih biljaka.

 | Autor: Blyth Designs Blyth Designs

Jarac

Osobnost: Praktični, disciplinirani i vole udobnost

Jarci su radoholičari zodijaka, stoga će imati najbolji kućni ured s funkcionalnim stolom, lijepom policom za knjige i dovoljno prostora za spremanje stvari. Razmisli o zemljanoj shemi boja i dobroj slojevitoj rasvjeti, razbacuj se s pametnom tehnologijom i dodaj nekoliko naglašenih komada namještaja koji osiguravaju udobnost. Osobe rođene u ovom znaku poznati su po svojoj disciplini i formalnoj estetici koja se može postići u nijansama sive i plave.

 | Autor: Fredda Partners Fredda Partners

Vodenjak

Osobnost: Intelektualni, kreativni i napredni

Ovaj sunčev znak je simbol fluidnosti i naginje duhovnosti. Njihovi bi domovi trebali biti mirni i spokojni, s toplim bojama i inspirativnim umjetničkim djelima. Osobe rođene u ovom znaku ulažu u tehnološki napredne naprave jer njima vlada planet Uran, koji predstavlja inovacije i tehnologiju.

 | Autor: Saija Saija

Ribe

Osobnost: Milostivi, produhovljeni i smireni

Ribe su duhovna bića koja vole sanjarenje. Stoga bi njihovi domovi trebali biti utočište koje im omogućuje da se odmore, opuste i napune energijom. Razmisli o lepršavim jastucima i mekim presvlakama u prigušenim tonovima i tkaninama poput svile i lana. Ribe vole svoj balkon koji im omogućuje da se odvoje od svakodnevice. Također gravitiraju prema oceanskim ili vodenim bojama poput ledeno plave, plavozelene ili vodene nijanse koje im donose radost i spokoj.

 | Autor: She Rin She Rin

Možda vas zanima Rođeni pod 'nesretnom zvijezdom': Ova 4 horoskopska znaka kao da namjerno bježe od sreće Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0