Life&style

Jedva ih čekamo vidjeti i čuti! Kod Nevene gostuju Mia Dimšić i Marko Tolja

  • 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' ponovno se emitira! 
  • Ovaj utorak Neveni u goste dolaze Mia Dimšić i Marko Tolja
  • Show počinje u 20 sati u utorak i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

 

Znamo, znamo, sada nema više kavica s frendicama u gradu niti pića s kolegama nakon posla i društveni život je, blago rečeno, zamro. Ali, draga missice, želimo da nam se čuvaš i ostaneš disciplinirana pa sjajno društvo, zanimljiv razgovor i puno smijeha donosimo u tvoj dom. Već u utorak, 8. prosinca, dobro raspoloženje donijet će ti fantastična ekipa pozvana u show 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'. Riječ je o dvoje superuspješnih domaćih glazbenika, Miji Dimšić i Marku Tolji.

 | Autor:

Naša Nevena, nema sumnje, izvući će iz njih puno zanimljivih stvari, a mi je ovim putem molimo da ih nagovori na još jedan duet jer nam je 'Sva blaga ovog svijeta' toliko mila srcu.
Nakon Jelene Rozge i Ivana Vukušića te Maje Šuput i Marka Grubnića, nema sumnje da nas uz ovakvo društvo i ovaj utorak čeka jednako ugodna večer uz koju ćemo barem nakratko zaboraviti na sve probleme.  

 | Autor:

Podsjećamo da show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu! Vidimo se!   

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0