Life&style

Jedan od najromantičnijih valentinovskih provoda ove godine nudi zagrebački ZET! I vrijedi do petka...

  • Valentinovo nam se opasno približilo, a što znači da nas pomno osmišljene ponude mame sa svih strana
  • Jednu od najzanimljivijih ponuda na smo ove godine pronašli tamo gdje smo to najmanje očekivali - u zagrebačkom ZET-u
  • Oni su slavljenje ljubavi rastegnuli na cijeli ovaj tjedan te su parovima ponudili romantičnu vožnju sljemenskom žičarom uz šampanjac, ali i opciju još romantičnijeg bijega u Tomislavov dom

Na stranu to što smo jedni od onih koji vjeruju da je ljubav nešto što bi se trebalo slaviti i živjeti svih 365, odnosno ove godine 366 dana, a ne samo taj jedan što pada usred veljače, no činjenica je da se ususret tom, kako mu vole tepati, najromantičnijem danu u godini, svi malčice raspekmezimo i da čak i oni romantičarski minimalisti ničice padaju pred molećivim pogledima svojih partnera i njihovom željom da Valentinovo obilježe onako kako mu to i priliči. 

 | Autor: Instagram @tomislavov_dom Instagram @tomislavov_dom Foto: Instagram @tomislavov_dom

Gotovo da ne postoji brend koji Valentinovo ne shvaća krajnje ozbiljno pa nas tako pomno osmišljene ponude mame sa svih strana, bilo da je riječ o slasticama, parfemima, putovanjima ili večerama, a jednu od najzanimljivijih ponuda na našim smo prostorima ove godine pronašli tamo gdje smo to najmanje očekivali - u zagrebačkom ZET-u.

Foto: Jolie Petite, torta povodom Valentinova Možda vas zanima Jolie Petite Patisserie nudi valentinovsku tortu za dvoje, ali pojeli bismo je i sami, koliko je dobra! Rubrika Life&style Life&style

'Valentinovom u gondoli' oni su slavljenje ljubavi rastegnuli na cijeli tjedan pa je tako u ovoj ponudi moguće uživati od danas pa sve do petka, 16. veljače. A što je točno 'Valentinovo u gondoli'? U pitanju su romantični paketi u kojima, kako samo ime daje naslutiti, glavnu ulogu igra sljemenska žičara pa su tako povodom Valentinova gondole osvanule u posebnom i vrlo bajkovitom ruhu, a osim pogleda na Zagreb koji puca iz romantičnih gondola, parove će dočekati i šampanjac te intiman ručak ili večera uz noćenje u Tomislavovom domu, ovisno o odabranom paketu. Uz sve to, na Gornjoj je postaji žičare, kažu, postavljen i photo point u obliku srca, kao savršeno mjesto za najčarobnije fotografije za društvene mreže.

 | Autor: ZET ZET

Onaj najpovoljniji paket uključuje prijevoz parova žičarom i pjenušac te mu cijena iznosi 32 eura, za paket koji osim vožnje žičarom i pjenušca uključuje i ručak u restoranu Tomislavov dom potrebno je izdvojiti 80 eura, a one parove koji požele odsjesti u Standard sobi u Tomislavovom domu te pritom uživati u večeri i doručku ovo će iskustvo koštati 135 eura.

 | Autor: Instagram @daliborm123 Instagram @daliborm123 Foto: Instagram @daliborm123

Kako navode službene stranice, Paket 1 u prodaji je na blagajnama žičare, dok je za opcije koje uključuju Tomislavov dom zbog provjere smještajnih kapaciteta potrebno kontaktirati ZET putem e-mail adrese marketing@zet.hr ili pozivom na broj telefona 01/3651-669.

Možda vas zanima Domaći brend 'Passion Palma' ima najslađe kućne kompletiće sa srcima - rado bismo ih nosili i van kuće Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @the_bear_family_

Komentari 0