Moda

Nikad nije loš trenutak za dobre salonke, a ove su baš nekako valentinovske

  • Vjerujemo da ćeš se složiti s nama da cipela u kolekciji nikad dosta, stoga većina žena svako toliko voli zaviriti u aktualnu ponudu i provjeriti ima li neki poseban model s kojim bi bilo dobro upotpunit kolekciju
  • Mi smo ovog puta jedan takav pronašli u Moschinovom asortimanu, a osvojio nas je s posebnim detaljem
  • Riječ je trodimenzionalnom srcu iznad potpetice, a koje nas je odmah podsjetilo na Valentinovo
  • Pročitaj također: 7 vrućih dizajnerskih komada i 7 najboljih replika: sličnost je neodoljiva, a cijena neusporediva

Iako se sredina siječnje čini daleko prerana za bilo kakvo razmišljanje o Valentinovu, trgovine su polako počele poprimati valentinovsku estetiku. Kao što smo spomenuli, pažnju su nam ukrale bezvremenske crne salonke sa srcolikim ukrasom koji je decentan, ali opet upečatljiv modni twist.

 | Autor: Moschino Moschino Foto: Moschino (650 eura)

Naime, crne salonke su bez imalo razmišljanja model koji svaka žena treba imati u kolekciji. Lako se kombiniraju na poslovne, odnosno formalne kombinacije, ali i chic modne priče koje privlače pažnju. Kod Moschino salonki, motiv trodimenzionalnog srca smjestio se iznad potpetice (od 10 centimetara) i sigurni smo da će svaku kombinaciju učiniti posebnom i drugačijom.

 | Autor: Moschino Moschino Foto: Moschino (650 eura)

Primjerice, Moschino model vidimo u kombinaciji s jednostavnim crnim odijelom, minimalističkim nakitom i detaljima. U tom slučaju, cipele će dodati „šlag na tortu“ i tvoj styling izdvojiti od ostalih. Isto tako, jednako dobar odabir su i haljine, također jednostavne forme, ali ako ne želiš u potpunosti otići u minimalizam, poigraj se s teksturama. Možeš birati primjerice čipku, plise detalje ili pak asimetrične komade koji će kreirati dinamične kombinacije.

Možda vas zanima 15 modela cipela na petu koje se isplati uloviti na sniženju u Zari. Jedan ima status bestsellera Rubrika Moda Moda

Naravno, ovaj model nije namijenjen samo za nošenje na Valentinovo, nosimo ga i u svim ostalim prigodama jer je zbilja poseban i drugačiji, stoga ako si i ti poželjela ovaj fora kožni par cipela, sve detalje oko narudžbe saznaj na sljedećem linku!

 | Autor: Moschino Moschino Foto: Moschino (650 eura)

Možda vas zanima Pisali smo o Mango zlatnim cipelama s mašnom, a sad su u ponudi još dvije boje - crna i bež Rubrika Moda Moda

Međutim, ove stylish salonke nisu jedini komad s motivom srca. Poznata talijanska kuća i kod odjevnih predmeta voli eksperimentirati sa spomenutim motivom u vidu efektnog printa ili pak konkretnih oblika. Baš nam je takva haljina zapela za oko, a radi se o modelu u zlatnoj boji s otvorenim leđima preko kojih visi tanak lančić sa srcem na kraju. Također, osvojile su nas i torbice s decentnim motivima srca, kao i one u obliku srca. Stoga, voliš li ovaj romantični motiv i želiš ga dodatno uklopiti u garderobu - vjerujemo da ćeš inspiraciju s lakoćom pronaći u Moschino komadima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

 

Photo: Instagram @moschino

Komentari 0